”Du har rätten att ändra inriktning i ditt liv”

Hurra, veckans poddis är här! Och vi börjar med att berätta om min video som jag skickade till Niklas i födelsedagspresent…….. Vanja mutar mig till att lägga upp på Instagram men vet inte om jag kan…. haha, håll utkik på vår Instagram i dag… Följ oss på Instagram! Och så delar jag med mig om mina senaste insikter om att jag ”spelat” någon de senaste åren som jag inte känner är helt äkta och om att jag är klar med det. Lyssna på podden för att höra mer! Vi finns i alla poddappar, sök på ”Josefin och Vanja”.

Ha en magisk dag! Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så himla bra och viktigt snack idag! Heja dig och heja universe. <3

  Mona 2017-09-13 20:02:50
  Svara
 • Hej Jossan! skulle inte du kunna tipsa om snygga höstboots? :))

  victoria 2017-09-13 15:20:28
  Svara
 • Började först nästan gråta av skratt när ni pratade om din video till Niclas och sen nästan gråta av att ni sa så mycket jag verkligen behövde höra nu, tack för att ni ger en tro och energi igen! Bästa ni!

  Frida 2017-09-13 12:40:19
  Svara
 • Lyssnade på podden imorse! Den var grym, tack för all pepp ??.

  Merce 2017-09-13 11:02:17 http://meerc.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!