Glad torsdag – Vad gör jag i dag?

Hej på er bästa ni, hoppas ni mår toppen! Jag känner mig lite trött, har haft ont i huvudet i flera dagar och det släpper inte.. Men försöker köra på som vanligt för jag är ju inte sjuk men försöker också vila mellan varven. Nu sitter jag på nya kontoret inne i stan och har precis ätit den här lunchen, mums! Innan dess hade jag en tre timmars workshop inför ett superroligt event jag ska vara med att hålla i, mer info kommer!

Nu ska jag sticka ill Täby C för att välja kläder inför ett modeevent jag snart ska vara med på där. Så att styla massa olika outfits står på schemat i eftermiddag. Och efter det blir det middag och mys med mina tjejer hemma hos mig, så mysigt!! Hoppas ni har en superhärlig dag! Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ha en härlig dag!

  Emzi 2017-09-15 16:11:50 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Hej, här kommer tips mot huvudvärk <3

  1. Drick 1 liter vatten med 1 tsk salt i/till under ett par timmar
  2. Magnesium! Minst 600mg. Blandannat Holistics har bra kapslar.
  3. Andningsövningar
  4. Massage

  Hoppas du får bot på huvudvärken. Glöm inte att få ordentligt med sömn. Kram!

  Jessica Sofie Liv 2017-09-14 22:11:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!