Tips på snygga höstboost!

Inlägget innehåller annonslänkar 

Glad helg på er bästa ni! Jag har fått flera frågor om vilka boots man ska satsa på nu i höst så därför har jag gjort ett plock med några av mina egna favoriter 🙂 Hoppas ni får inspiration!

1. Beiga stilrena boots som passar perfekt till vardags, dock kanske svåra att hålla snygga i höstruskvädret men ändå fint med beiga boots om man annars oftast kör på svarta (japp!). Hittas – HÄR!

2. Ett par zebraboots är ju ett grymt sätt att pigga upp en vanlig höstlook. Du kan ha en ganska enkelt outfit typ jeans och stickad tröja och dra på dessa supersnygga boots så har du en snygg outfit! (Hittas här!)

3. Dessa har jag klickat hem och måste säga att de är supersköna även fast de har rätt hög klack. Bra sko om man just vill komma upp lite i längd. Jag kommer nog ha mina mest när jag går ut eller går på events. Du hittar dem – här!

4. Dom här fina med pärldetaljer har jag också klickat hem och ska snart hämta ut. Så himla fin! Också bra boots om man vill piffa till sin vardagliga outfit! Kolla in dem – här!

5. Eller varför inte grå boots? Funkar till ALLA färger och är så snygg modell! Love it! (HÄR!)

6. Jag älskar crocomönster och dessa snyggingar passar ju perfekt till höstens festkvällar och middagar! (Hittas här!)

7. Ett par skor jag ska införskaffa till hösten är ett par klassiga kängor. Så snyggt och så praktiskt! Dessa finns här!

Hoppas ni fick lite shoppingtips och om ni har några bra tips på snygga boots dela gärna med er i kommentarsfältet 🙂 Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jag vågade mig på ett par spetsiga röda skimnboots med en lite klossig klack. Från vagabond 🙂

    Annika 2017-09-17 09:42:10
    Svara
  • Jag har köpt två skitsnygga svarta boots på asos. Deras egna märke. De heter ”asos revive chelsea ankle boots” samt ”asos regional point sock boots” (vilka är lite spetsigare än de andra och känns lite ”finare”). Båda har en spetsig tå och en klack. De förstnämna använder jag till vardags. Båda finns i halvstorlekar också vilket är ett plus! Bra pris och i mockaimitation. Det är tack vare dig Josefin som jag köpte svarta boots med klack, tycker det är såå snyggt till typ vilken outfit som helst.

    Sofie 2017-09-16 11:17:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!