Dagens Outfit (Och varför jag fått en bra start på veckan!)

Hej på er gullisar, hoppas ni har haft en bra måndag. Jag har haft fullt upp med massa roliga grejer hela dagen och så här såg jag ut under tiden 🙂

Jag började dagen med morgonträning med min träningskompis Cisst för första gången sen innan sommaren, så härligt! Och efter det åt jag den här underbara frukosten med Vanja på en pr-byrå som heter Brand Mrkt. Så himla härligt start på dagen! Sen åkte vi och spelade in veckans podd på drömmis och efter det var jag och blekte mina tänder, så härligt!! Jag har tänkt göra det superlänge och gjord det äntligen. Bilder på det kommer 🙂 Och efter det fotade jag ett superroligt samarbete som ni ska få följa med på under hösten. Så himla bra start på veckan!

Jag hade på mig fuskpälskrage från Zara, Skinnjacka från Mango, byxor från Prorvummet och boots från Flattered. Snyggt och skönt, precis som jag gillar det. Vi snackade faktiskt stil i veckans poddavsnitt som kommer ut på onsdag, håll utkik 🙂

Jag pratar om att jag egentligen inte riktigt gillar skinnjackor så mycket som jag tror fast den här älskar jag i och för sig. Bästa jackan för att piffa upp en vanlig outfit!

Riktigt bra vibe i dag, så bra start på veckan! Nu ska jag skiva på min bok… MÅSTE ta mer tid till det så nu blir det till att skriva loss! Vi ses i morgon! Puss och kram J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gud så snygg jacka!! Är den inköpt nyligen? Hittar den inte på Mango:s hemsida.

  Eva 2017-09-18 22:29:59
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Tyvärr i våras.. Men kolla Tradera eller Ebay, kanske finns någon som säljer sin 😀

   josefindahlberg 2017-09-18 23:51:35
   Svara
 • Hej! Kan du inte tipsa om snygga höstjackor? 🙂

  Linnea 2017-09-18 22:04:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!