Massa jobb, höstlöfte och min nya blus!

Hej på er fina ni, hoppas ni har en härlig tisdag. Jag har haft en superbra dag och har haft fullt upp! Jag började dagen här på Urban Gloss kontoret med möten med mina grymma brudar och efter det åt jag lunch med min syster som är i stan, så härligt!

Efter lunchen tog jag mig tillbaka hit och har suttit och jobbat med massa olika saker. Och jag känner mig både tacksam och lite rädd för att alla jobb kickat i gång. Jag ÄLSKAR ju att jobba och jag är så himla glad över att få göra det jag gör. Men jag är också lite rädd nu när jag känner att allt drar igång igen efter sommaren + att jag ska skriva klart min bok på det…

Därför är det så himla viktigt att jag får till mitt höstlöfte med att yoga två gånger i veckan så att jag inte är för stressad utan att jag ger mig själv den återhämtning jag behöver. Men den här veckan är det iof lite väl mycket eftersom jag ska RESA BORT på torsdag! Så härligt! Mer om den resan snart. Men därför behöver jag verkligen jobba undan innan jag sticker 🙂

Jag känner mig egentligen inte så stressad nu utan det är mer att jag är rädd för att bli stressad. Så det är ju en helt onödig känsla även fast det är bra att jag är vaksam såklart. Nu ska jag sticka i väg på en Petras event men sen blir det yoga och meditera som gäller 🙂 Och kolla på Idol ikväll, hur bra är det?! Älskar!

Så mycket info i detta inlägg, haha… Men är så nöjd över min nya blus också, älskar färgen och mönstret. Ni hittar den här!! Annonslänk!

Jag får fortsätta göra min grej helt enkelt, alltså jobba på och håll i yogan. Så får jag det bästa av två världar 🙂 Jag mår verkligen bra av att ha mycket att göra, jobba hårt och ta mig framåt men mår också så bra av att stanna upp, uppskatta det jag har och njuta. Så den kombon blir verkligen en stor prövning att få till i höst. Men jag känner mig peppad på att ta mig ann utmaningen 🙂 Nu kör vi! Ha en underbar kväll! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!