Off to Marrakech!

Hej på er bästa ni! Jag är så taggad på morgondagen för då åker jag för första gången till Marrakech!!!

Jag har så länge velat åka dit och nu händer det! Så taggad! Och jag åker med värsta grymma tjejgänget! Följ med mig på InstaStories så länge och så ska jag uppdatera bloggen med massa magiska bilder därifrån såklart! Håll utkik 🙂 Nu ska jag börja packa, alltid i sista sekund. Planet går 06 i morgon bitti, hehe.. Hoppas ni får en magisk kväll! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så kul! Hoppas ni får det helt fantastiskt!

  Josefine 2017-09-21 08:33:34 https://daystyle.se/
  Svara
 • Jag har bott i nästan 10 år i Marrakech och jag ÄLSKAR denna stad! Och jag känner verkligen att du kommer bli helt kär i staden du med! Kan komma med en massa tips på smultronställen om det behövs ? Kram bästa du och njut så mycket du kan!

  Emma Alquier 2017-09-20 21:32:14 http://nouw.com/emmaalquier
  Svara
  • Svar på Emma Alquiers kommentar.

   Åh va härligt och kul!! Vi har fullspäckat schema och har folk som guidar oss så tror det kommer bli magsikt!! Kanske ses :DDD Kram

   josefindahlberg 2017-09-20 22:25:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!