Hej från detta magiska ställe!

 Alltså VILKET stället, helt magsikt! Aldrig varit med om något liknande. Vi kom hit i eftermiddags och har haft en ljuvlig kväll och försökt hinna med att se hela detta underbara place. Och avslutade kvällen med en middag i olivträdgården. Så himla fint! Kolla in min InstagramStories för fler bilder! Jag bor tillsammans med underbara Ida, vilken lycka!!

Alltså så himla fint här, så underbara färger. Jag kommer bomba er med massa härliga bilder under helgen 🙂 Håll utkik! Drömmen!! Nu ska jag gå och lägga mig, man gick ju ändå upp kl 03.00 i natt, hehe.. Börjar bli lite sliten. Ses i morgon! Sov gott, puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!