Happy i alla väder!

Inlägget innehåller annonlänk

Heeej på er alla härliga ni! Hoppas ni mår bra och har haft en toppenfredag!! Det har jag, vi har det såååå bra här! Helt underbart att vara i värmen igen, så himla skönt! Så glad för detta jobb! Jag är alltså här tillsammans med DeoDoc som jag jobbat en hel del med tidigare. Vi ska plåta kampanjbilder för deras nya produkter som snart kommer ut, håll utkik på bloggen för att se 🙂

Vi bor på ett underbart ställe och fotar loss mest hela dagarna. Så roligt! Älskar att få leka loss framför kameran och själv ta fina bilder. Så härligt!

På mig har jag min nya favorittröja (hittas här) – annonslänk! Som snart finns i butik! där det står ”Happy when it rains” och jag vill lägga till ”happy in any weather” 🙂 Men såklart ganska enkelt att vara happy här i detta varma paradis 🙂

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova några timmar innan det är dags att gå upp och yoga i morgon bitti kl 07. SÅ HÄRLIGT!! Och så bra att jag får till mitt höstlöfte på resan 🙂 Hoppas ni får en underbar start på helgen. Följ med mig på Instagram Stories (följ mig här!) om ni vill få lite härliga videos från Marrakech! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gud va härligt!!✨? Drömmen att få göra något sånt???

  Cornelia 2017-09-23 09:12:40 http://corneliamyrberg.com
  Svara
 • Tack för en inspirerande blogg!
  Jag har två frågor:
  1. Använder du något snapseed filter på dina bilder?
  2. Äter du några kosttillskott / vitaminer etc?
  <3

  Frida 2017-09-23 09:02:32
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hejsan 🙂

   1. Jag redigear sen nyligen i Light room 🙂

   2. Ja lite till och från, Spirulina och lite vanliga vitaminer 🙂 Men glömmer ofta, hehe. Ska bli bättre 🙂 Kram

   josefindahlberg 2017-09-23 10:09:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!