Morgonyoga och frukost med drömmig utsikt!


God morgon på er gullisar! Nu sitter jag i hotellsängen och jobbar efter att vi haft morgonyoga i soluppgången och ätit denna superfrulle. Så himla härlig start på dagen! Och snart är det dags att plåta och i eftermiddag ska vi in på marknaden, längtar!!. Så rolig dag framför mig! Jag har det verkligen otroligt härligt här och är så glad över att jag får ha ett sånt här magiskt jobb. Och det var så skönt att börja dagen med yoga, även om den var lite annorlunda men så skönt att få röra på sig och strecha ut kroppen 🙂

Hoppas ni får en magsik helg, fina ni!! Puss J ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilken himla härlig jobb-getaway. Ska bli kul att se resultatet av plåtningen – ser ju ut att vara en perfekt plats för photoshoots :)) Och också för att bara semestra på, är själv sugen på Marocko!

  Jenn - Forever abroad 2017-09-25 07:50:23 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Hej!
  Blir helt kär i soffan du har! Var finns den att köpa?
  Tack på förhand! 🙂

  Katarina 2017-09-25 07:37:26
  Svara
 • Dina inlägg om din väg till nykterhet inspirerade mig SÅ till tusen. Jag kände igen mig i allt du skrev och jag sitter nu själv där du satt. Jag vill verkligen hitta min väg till nykterhet, det gick bra två veckor. Igår föll jag och två öl blev såklart en brakfylla. Det gör så ont psykiskt att misslyckas när man väl börjar försöka.
  Men jag hoppas en dag att jag tar mig lika långt som du gjort, grymt jobbat!

  Elin 2017-09-24 18:13:50
  Svara
 • Det ser helt magiskt ut?

  Zahra 2017-09-24 14:55:34 http://nouw.com/zahraajami
  Svara
 • Ser verkligen fantastiskt ut! 😀

  Becka 2017-09-23 21:24:00 http://beckasofia.blogg.se
  Svara
 • Hej Josefin! Går in på din blogg ibland för inspiration. Nu har jag en fråga som jag grunnat på sedan jag insåg att du är i Marocko. Hur ställer du dig till att åka till ett land som ockuperar ett annat land? Marocko ockuperar ju Afrikas sista koloni – Västsahara. Musse Hasselvall skrev ett debattinlägg om detta i vintras som fick mig att tänka till lite (https://www.svt.se/opinion/musse-hasselvall-om-springforfrihet) . Så då undrar jag hur du ser på detta?

  Ser fram emot ett svar!

  Linda 2017-09-23 15:47:35
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda, jag hade inte heller någon koll på detta. Tack för info! Tycker det är svårt att veta hur jag ska ställa mig till allt hemskt som händer i världen. Ska jag sluta resa till de länder där det är fattigt, dålig kvinnosyn, dåliga förhållanden mm.. Och i så fall blir det ju väldigt många länder man inte kan besöka för det är ju tyvärr ett otroligt stort problem över hela världen. Men jag tror att jag kommer fortsätta resa till de platser jag är nyfiken på. Nu var det första gången jag var i Marrakech och jag var där för ett jobb. Det var otroligt fint och magsikt på många sätt men såklart fick jag bara se en väldigt liten del av hur Marrakech egentligen är. Det är jag verkligen medveten. Tur att jag har så pålästa bloggläsare som du som kan sprida info vidare 🙂 Kram

   josefindahlberg 2017-09-26 12:05:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!