Bilder från den magiska marknaden i Marrakech!

Äntligen ska jag visa er lite bilder från min underbara resa som jag kom hem från i går. Jag måste börja med att säga att jag har haft det så otroligt bra och att jag ska visa er ännu fler bilder snart 🙂 Men jag börjar med att dela med mig av bilder från marknaden vi var på i lördags. Den var helt otrolig, jag ville ha ALLT! Så härligt att springa runt med de här härliga tjejerna Sara och Petra!

ALLTSÅ… Det fanns så otroligt många fina mattor överallt. När jag köper ett hus vet jag var jag ska åka och köpa ALL min inredning!

Och kolla på alla färger – så otroligt fint! Man blir så himla glad av att gå runt där. Jag tycker vi borde få in lite mer färg här hemma 🙂

Visst passade jag bra in med min klänning? 🙂 Den kommer från Mango och jag köpte den strax innan jag åkte, så himla fin och skön 🙂 Tack för dessa två superfina bilderna Adrian – Spana in hans Instagram här, så fina bilder!

Och alla väskor!!! Hur fina?! Jag köpte tre 🙂

Jag blev helt överexalterad när jag såg alla väskor och hade så svårt att välja – jag ville ha allihopa med visste att jag inte skulle få plats med dem i väskan. Jag ångrar redan att jag inte köpte fler…

Jag köpte såklart den runda där det står ”Happy” och den med bollar på. Jag köpte en till med ”happy” som jag ska visa er sen 🙂 Så nöjda med dessa supergulliga väskor!!

Jag köpte också med ett par fat och en sån här sittpuff, den röd-rosa som jag kollar på. SÅ fin!! Ska bara stoppa den med något sen ska jag visa upp den här hemma 🙂

Så fina lampor!!

Jag och min rumskompis Ida 🙂 Så mysigt att dela rum med denna supertjej! Jag har frågat ut henne om vegansk mat, vitaminer och träning. Hon kan ju verkligen det där! Så roligt att bli inspirerad! Tack Ida ?

Jag MÅSTE åka tillbaka till Marrakech snart och då ska jag se till att ha mycket plats i mina väskor så jag verkligen kan shoppa loss! Har ni varit i Marrakech? Vad tycker ni? Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Alltså gud vad mycket fint!! Och superhärliga bilder!

  Molly 2017-10-01 14:19:11 http://nouw.com/mollyrodin
  Svara
 • Vilken underbar marknad! Vill också dit nu och köpa massor med inredning ?

  Merce 2017-09-27 07:35:20 http://meerc.se
  Svara
 • Oj vilken fin klänning!! Får man fråga vartifrån?

  Nina 2017-09-26 11:28:15
  Svara
 • Ser så härligt ut!! Inte varit där men skulle så gärna åka dit!!

  Frida 2017-09-26 09:30:09 http://fridakm.wordpress.com
  Svara
 • åhhh älskar ju!!! vilka FÄRGER <3 måste nog oxå åka dit när det blir hus för titta bara på alla mattor och lampor!! OCH KORGARNA!! nu måste jag ju åka dit 😀 blir ju riktigt exalterad här haha

  Jemina 2017-09-26 09:23:56
  Svara
 • Wow!! Vad var det för priser, typ vad kostade en väska/sittpuff/etc!

  Klara 2017-09-26 09:09:49
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Billigt!! Väksorna 50 kr styck, fat 100 kr st och kuddfodral typ 100 kr styck :)))) Man kan verkligen fynda 😀

   josefindahlberg 2017-09-26 09:53:19
   Svara
 • Är det Chrillerille som är tbk på instastories? 😉

  Kattis 2017-09-26 07:22:17
  Svara
 • Gud vilka underbara bilder! Nästa gång du åker till Marrakech får jag guida dig runt och visa dig ALLA UNDERBARA platser! Det är helt sjukt vad mycket det finns att se ❤️ Du kommer att bli ännu mer kär når du har sett varenda hörn av denna fina stad! ?

  Emma Alquier 2017-09-25 22:50:38 http://nouw.com/emmaalquier
  Svara
 • Vet du vad marknaden hette eller var den låg? Tack på förhand 🙂

  Ebba 2017-09-25 22:44:59
  Svara
 • Är det en sponsrad resa eller har ni betalat ur egen ficka? 🙂

  Daniella 2017-09-25 21:42:38 http://daniellachanelle.com/
  Svara
  • Svar på Daniellas kommentar.

   Vi var där på jobb tillsammans med Deo Doc för att fota kampanjbilder för deras nya underkläder som snart kommer :))) Väldigt härligt jobbuppdrag! Kram

   josefindahlberg 2017-09-25 22:13:50
   Svara
 • Jag tycker det känns så konstigt att ni skriver på instagram ”I love Marrakesh” och sånt… jag menar, det är ett av världens mest fattiga och utsatta områden med gatubarn, människohandel och annat fruktansvärt. Har ni upplevt riktiga Marrakesh tycker du själv? Av det man såg på bilderna var det mest sminkade, uppklädda bloggerskor som får bo gratis på fantastiska 5-stjärniga hotell och äta ”magisk frukost” för att citera er själva. Känns ytligt.

  Mia 2017-09-25 21:36:29
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Såklart är det så. Samma sak när jag var i Indien, det är otroligt fattigt på många ställen och många hemska förhållanden. Även när jag var i Bangkok. Det finns ju tyvärr hemska förhållanden i väldigt många länder runt om i världen. Och såklart ser man inte detta när man reser dit bara några dagar. Men den delen av Marrakech jag såg älskade jag. Det var otroligt härligt, färgglatt och trevliga människor. Men jag förstår vad du menar – såklart kan man vända och vrida på allt.. Men jag var där på jobb i några dagar och älskade det jag fick uppleva och såklart förstår jag att det inte är hela sanningen om landet – det har jag inte påstått heller. Och ja det kanske är ytligt men nu var jag där för ett specifikt jobb, inte att undersöka hela landet.

   josefindahlberg 2017-09-26 11:57:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!