Min lila (& sjuka) tisdag!

Inlägget innehåller annonslänk

Glad tisdag på er bästa ni! Hoppas ni har en härlig dag! Jag har varit så trött i dag och blivit dunderförkyld… Hoppas inte jag blir sjuk! Så jag bestämde mig precis för att skippa kvällens långa yogapass och i stället äta middag med min yogakompis Linda, sen blir det hem dricka te och skriva på boken. Och sova!! Ska göra allt jag kan för att inte bli sjuk ?

I dag har jag jobbat på Urban Gloss kontoret med min underbara kollega Annie som hjälpte mig att fota i dag, tack bästa! Hur fin är den här baskern? Den är lite mer lila i verkligheten – såklart Urban Gloss lila 🙂 Hittas här! – adlink!

Måste tipsa om vårt GRYMMA Multibalm (som också är Vanjas favorit som ni säkert sett eller hört i podden). Det är verkligen en räddare i nöden!! Jag använder mitt mest på läpparna men också på nagelbanden. Så himla bra! Drygt och härligt! Hittas här! Tips tips!

Vi håller äntligen på att få ordning på vårt nya Urban Gloss kontor, det kommer bli så fint!! Förra veckan var Ryska Posen Allt-i-allo och målade vår vägg lila, så fint! Älskar allt i lila nu! Och nu börjar våra möbler komma också. Ska visa er ännu mer snart när vi fått allt på plats! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!