Tips på snygga höstjackor i butik nu!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er bästa ni, många av er har bett mig tipsa om snygga höstjackor så här kommer ett helt inlägg om det 🙂 Jag har kollat igenom bilder på mig från förra hösten och hösten innan dess och försökt hitta liknande som finns i butik nu! Hoppas ni hittar något ni gillar!

Den här rosa jackan passar ju perfekt nu innan det börjar bli superkallt. Så himla snygg tycker jag! (Hittas här!) Älskar att den har teddykrage, så gulligt!!

Ett vitt fluff är väl ett måste i allas höstgarderob? I alla fall i min 🙂 Fuskpäls är utan tvekan det jag använder mest under höst och vintern. Älskar dem i alla färger men gillar verkligen ett vitt fluff för det känns fräscht och uppiggande när det är så mörkt. Den till vänster hittar ni här!

En leokappa är ju bara så snyggt! Och världens bästa knep för att se cool ut varje dag 🙂 Jag har ett par leokappor men ingen jag tycker sitter perfekt. Men så supersugen på den till höger – finns här!

Jag älskar ju färgglada fluff men tycker också att alla kappor som nu kommer med ”äkta” färger fast de är i fuskpäls är snygga. Älskar den med kragen (hittas här!) den andra är ju väldigt extrem men ändå så cool. Väldigt mycket Carrie att ha med en lite klänning under typ – ni hittar den här!

En ”vanlig” svart fuskis känns ju som ett annat måste i höstgarderoben. Den funkar ju verkligen till allt!! Den jag har på mig på bilden köpte jag för två år sen och har haft så himla mycket både på hösten och vintern. Den till vänster är något kortare men annars väldigt likt, känns som ett bra köp!! Hittas här!

Eller varför inte en blå jacka?? Så fint! Fuskpälsen (hittas här!) känns ju lika användbar som den svarta, mörkblått tycker jag funkar till det mesta! Den till höger (hittas här!) känns ju så cool både till vardags och fest. Så snygga båda två tycker jag!

Jag hänger inte med på så mycket trender nu för tiden men en trend som är oundviklig är ju den här kappan. Den syns överallt som både kappa men också kavaj. Så snyggt!! Den gröna hittar ni här och jag skulle nog matcha den med en stor oversize halsduk för att klä ner den lite, men jäkligt cool tycker jag!

TEDDYJACKAN!! Hösten mysigaste jacka! Jag levde i min förra hösten och kommer nog göra det även i höst. Nu finns min som jag köpte förra året i en uppdaterad variant (den till höger), så fin!! Hittas här!

Självklart kommer jag köra på 70-talskappan även i höst. Den jag har på mig köpte jag second hand i våras i New York men älskar den till vänster (hittas här), så himla fin. Älskar de olika blocken med olika färger och material. I fuskpäls såklart!!

Och sist men inte minst måste jag tipsa om fuskpälskragar som kan snygga till vilken jacka som helst. Så snyggt över skinnjackan men också den långa kappan. Så fint!! Den till vänster hittar ni här och jag älskar den färgen, passar ju till det mesta. Den randiga är också så cool – måste ha den själv!!

Hoppas ni fick lite inspo och tipsa gärna om era favorithöstjackor 🙂 Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!