Ny hösttröja, sjuk och happy Friday!

Hej gullisar, sorry för att det varit lite tyst här på bloggen senaste dagarna. Men jag blev ju riktigt förkyld tidigare i veckan så har inte haft någon inspiration eller ork att göra typ något. Jag har gjort de jobb jag måste göra men sen har jag bara vilat och ätit typ. Men nu är jag på benen och var precis ute och fotade dagen outfit 🙂

Köpte den här tröjan på Mango i dag, visst är den fin? Så mysiga färger och älskar att de smygit in lite glitter!

Mitt hår börjar bli så ”långt” 😀 Älskar det!!

Hittade en snygg moppe utanför så passade på att ta lite bilder på den, haha.

Alltså hur mysigt att ha en moppe? Kanske ska köpa en? 😀

Älskar at hösten är här. Så himla mysigt och det blir så fint ute när löven börjar gulna. Älskar det!

Nu ska jag i väg och fika med min syrra och hennes hund Thyra, sen blir det tjejmiddag. Mys! Hoppas ni får en superhärlig fredagkväll! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Jossan! Alltså vet inte om min kommentar försvunnit eller om jag letar under fel inlägg för jag tänkte kolla om du svarat men hittar den inte! Skrev i går att du är en stor hårinspiration för mig och jag har klippt mig men det blev inte alls så där tjusigt! Har nedanför axlarna så ska ta av det lite till och tänker att jag då kommer känna mig mer hemma. Undrar då om du bara klipper ditt rakt av utan uppklippningar, uttunningar m.m.? Du är så snygg i din frisyr!

  Isa 2017-10-03 10:39:59
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   Hej gulle, va kul med kort!! Ja, jag tror helt klart att du ska klippa ovanför axlarna, kommer bli stor skillnad. Jag klipper rakt av, inget uppklippt 🙂 Hoppas du blir nöjd!! Kram!

   josefindahlberg 2017-10-03 22:27:41
   Svara
 • Hej Jossan! Lika strålande som alltid på dessa bilder. Jag klippte nyligen av mitt hår och har nu lite längre än axellångt. Jag trivs verkligen i min nya kortare och fräschare frisyr men det känns ändå inte helt klockrent utan lite för långt för att det ska vara snyggt om jag inte fixar det, så ska snart klippa just ovanför axlarna.

  Du är ju så fin i ditt hår och sedan jag började läsa din blogg har du varit min stora hårförebild! Vi klippte först mitt hår bara rakt av, men det blev inte alls så där tjusigt som du har, utan såg mest bara platt och trist ut, så då klippte vi upp det lite grann.

  Jag undrar därför hur ni gör med din frisyr? Kör ni bara rakt av eller tunnar ni ut längst ner eller klipper upp?
  Kram!

  Isa 2017-10-02 12:15:55
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   Hej gulle, va kul att du har klippt kort 🙂 Bästa jag gjort!! Mitt hår är klippt rakt av men jag har ganska tjockt hår så det blir rätt fylligt ändå. Jag brukar inte styla så mycket men OM jag gör det så fönar jag det med huvudet upp och ner och har i lite saltvattenspray – då blir det fluffigt och härligt 🙂 Jag ska göra en video med det snart 😀 Kram!!

   josefindahlberg 2017-10-11 15:27:20
   Svara
 • ”Min nya klänning”, ”Min nya tröja”.. Ny, ny, ny. Helt säker på att du inte har en del nya plagg som redan hänger i garderoben?

  M 2017-09-30 08:35:15
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej Mona, såklart har jag det! Jag försöker att inte shoppa nytt hela tiden, köper mycket second hand mm men jag älskar stil och tycker det är kul med nya plagg. Speciellt i början av en ny säsong. Som nu är jag sugen på mysiga tröjor. Har sålt de bort de mesta från förra året på loppis. Men förstår vad du menar. Man borde inte handla så mycket nytt och jag håller helt med! Ska försöka bli ännu bättre på det.

   josefindahlberg 2017-09-30 17:43:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!