Helg & Acaibowl!


Glad helg på er fina ni, hoppas ni har en mysig morgon. Jag sitter här hemma, kollar på nyhetsmorgon och gör mig i ordning. Önskar jag hade slängt ihop en acaibowl här på morgonen men det har inte hänt.. Däremot gjorde jag det häromdagen och tänkte dela med mig av vad jag gör den av. Jag har i en banan, 1,5 dl frysta hallon, 1 dl blåbär – mixar med acaipulver och toppar med jordnötssmör (så gott!), granola och i veckan hade jag kvarg på sidan av. Så himla gott! Och bra frulle!

Men nu måste jag hoppa i en snygg outfit för i dag ska jag vara i Täby Centrum för att vara med och hålla i deras modevisning, vi kanske ses där?! Ha en underbar dag, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såå fina skålar!! Vart är de ifrån? 🙂

    F 2017-09-30 21:51:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!