Ingen inspiration – hur hittar man tillbaka till flowet?

Hej på er fina ni, hoppas ni har en härlig helg så far. Jag börjar äntligen känna mig frisk, har ju varit superförkyld i veckan och varit helt slut och utan inspiration. Men nu känner jag att den sakta men säkert är på väg tillbaka. Men ändå känner jag mig lite tom, som att jag tappat mitt flow de senaste dagarna. Jag brukar alltid ha massa saker på lager som jag vill skriva om men nu de senaste dagarna har inget lockat. Jag har känt mig helt tom. Och så sa jag till en person…. hehe och han sa ”varför inte skriva det?”. Så nu gör jag det! Alltså jag vet inte vad jag ska skriva om – så nu skriver jag det. Jag har så mycket bilder på lager från vår resa förra veckan men jag har inte vetat vad jag ska göra med dem. Men så såg jag dessa bilder och tänkte att de passade perfekt till detta inlägg. För…

”I am a believer”. Jag vet ju att det bara är en liten svacka som snart kommer gå över. Och att den förmodligen beror på att jag varit sjuk och inte känt mig speciellt inspirerande själv. Och jag vet att i fall jag fortsätter att göra det JAG mår bra av och det JAG gillar så kommer det att lösa sig. Det mesta kommer att lösa sig. Om jag däremot skulle springa efter massa andra och försöka göras deras grej så skulle jag springa vilse och känna mig lost på riktigt Eller om jag skulle börja skylla på folk i min omgivning och säga att det är deras fel att jag inte har någon inspiration. För så funkar det ju inte. Det är ju upp till mig! Hela min livsfilosofi är ju att göra det JAG mår bra av och det JAG tror på. Och det gör jag! Men i bland kanske jag också behöver ett litet break..

Jag försöker att vara kärleksfull mot mig själv och de runt omkring mig för det kan bara leda till bra saker. Hat föder hat och kärlek föder kärlek. Jag tror ju på att vi lockar till oss det vi utstrålar. Om jag tycker att alla är idioter så kommer jag inte få speciellt mycket kärlek tillbaka. Men om jag försöker se på människor omkring mig, både de jag känner och främlingar, med kärlek så kommer oddsen för att få kärlek tillbaka bli otroligt mycket högre. Och det märker jag absolut av dessa dagar som jag själv varit sjuk, energilös och oinspirerad. Automatiskt blir jag mindre härlig. Jag blir inte otrevlig eller dum men jag har svårare att le. Men som tur är upptäckte jag detta typ dag ett av min sjukvecka och har verkligen försökt anstränga mig de senaste dagarna för att inte fastna i den fällan. För varför skulle jag få gå runt och vara irriterad bara för att jag är lite sjuk? Det är väl ingen bortförklaring. Nej, mitt mission i livet är att må så bra som möjligt och att sprida så härlig energi som jag bara kan. Och såklart kan jag VERKLIGEN bli superirriterad många gånger. Kanske därför jag över huvud taget började jobba med detta från början? Ja, förmodligen. Men jag nöjer mig inte med att säga ”sån är jag” eller ”jaja, skitsamma alla kan väl ha dåliga dagar”. Absolut det kan alla ha men jag ska i alla fall försöka ha så få dåliga dagar jag bara kan. För jag vet att om jag håller mig till min kärleksfulla syn på livet så kommer jag och de omkring må bättre. Och mina dåliga dagar kommer bli färre och färre. Många väldigt självklara saker men sånt som jag tror att de flesta behöver bli påminda om, i alla fall jag 🙂

Och jag kommer att känna mig mer friare och lyckligare om jag fortsätter på den kärleksfulla vägen! 🙂 Hörrni, jag fick ju till ett ganska långt inlägg även om min inspo var på noll när jag började skriva. Och det är väl just det – att jag inte bara struntar i att skriva för att jag inte har någon inspiration. Utan att jag gör det JAG gillar oavsett, då blir det bra 🙂 Nu ska jag ut på date night och äta en god middag. Så himla härligt! Längtar! Puss på er och hoppas ni kan ta emot mitt inlägg och hitta någon inspo i det! Önskar er en fin lördagskväll. LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • superbra och nyttigt inlägg då jag själv precis haft världens dipp (men idag har det vänt, tjoho!)
  vad tusan skulle man göra utan din blogg och all den inspirationen du ger?☺️??

  ps: älskar monday mantra ??
  ps:2.. vart hittar man den snygga ”believer” T-shirten? haha, måste ha!

  angelica 2017-10-02 15:49:38 http://angelicalmv.blogg.se
  Svara
 • Så himla bra inlägg och fast man vet att alla tappar inspirationen ibland, är det extra skönt att läsa och inse att man inte är ensam. Superhärliga bilder! <3

  Sara 2017-10-01 23:03:35 http://www.snowcap.blogg.se
  Svara
 • Så ärligt och sant skrivet! Tack för att du delar med dig ??
  Snubblade över din blogg förra veckan, min kollega hade din ”dream big” mantrabild på sin mobil och det ledde mig hit!
  Så glad för det 🙂

  Soffy 2017-10-01 10:20:21
  Svara
 • Att du kan inspirera så mycket fastän du ”har noll inspo”! ☺️??? det inspirerar mig så himla mycket. DU inspirerar mig!

  Daniella 2017-10-01 09:21:30
  Svara
 • Verkar som att du träffar någon – grattis!!!

  Förresten: skulle du kunna styckesindela lite mer när du gör så här långa texter? De är så bra och jag vill kunna läsa dem enklare! Kram

  karin 2017-10-01 09:07:29
  Svara
 • Hej Josefin!
  Tycker det du skriver om är så viktigt! självklart kan vi alla ha dåliga dagar där tomhet, frustration och egot tar kontroll över våra tankar. Dock så hjälper det inte att identifiera sig med dessa utan det bästa är som du skriver att bara likt bussar på en busshållplats låta dessa känslor och tankar få passera..
  du vet din bana, du vet ditt hjärtas väg.
  Massa pepp!

  Josefin 2017-10-01 06:13:56 http://www.varamednaturen.com
  Svara
 • Behövde detta! Tappat mitt flow dom senaste veckorna och känt mig lite inspirationslös. Bra påminnelse om att det ju bara är jag som kan till tillbaka det! Du sprider pepp <3

  K 2017-09-30 23:12:39
  Svara
 • Väldigt fint inlägg. En själv fick en & annan tanke. Ett löfte jag själv ska bära med mig själv till nästa år, att göra det JAG gillar och känna att JAG trivs med mig själv. Tack för inspirationen Josefin.

  PS. Såg en liten sneakpeak på Instastory om din datenight. Är det Christian du date:ar igen? Gullisar! DS.

  Emma 2017-09-30 21:54:48
  Svara
 • Så kan nog många känna ibland, speciellt om man är sjuk. Så jag tycker det är toppen att du som har en så stor följarskara också skriver om det för att visa att inte du heller har supermycket inspiration och pepp varje dag. Sen njuter man ju själv också extra mycket av inspirationen när den kommer tillbaka efter en lite paus 🙂 kram på dig!

  Corinne Grönholm 2017-09-30 19:43:30 http://corinnegronholm.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!