Min helg i bilder! (modevisning, dejt & landet)

I lördags morse åkte jag ut till Täby Centrum för att tillsammans med Niklas och Pamlea från Metro Mode hålla i deras modevisning. Vi hade alla tre stylat olika looks och pratade om detta medan våra modeller visade upp kläderna!

Här är jag och mina härliga tjejer!

Jag hade på mig min nya byxdress som jag fått MASSOR av frågor om – den kommer från Teotoki! Efter några timmar och två modevisningar senare hoppade jag in i en bil och åkte till…

Mall of scandinavia där Petra hade ett event med Ellos. Jag passade på att spana in den här mattan som är så fin tycker jag men lite osäker på om den passar här hemma… Sen shoppade vi loss lite i Mos innan jag åkte hem och gjorde mig i ordning för…

… min Date Night. Ni som hade koll på Instagram Stories i går vet 🙂 Ska berätta mer snart! Hade på mig min favoritklänning just nu (hittas här) Annonslänk! Och kände mig så fin 🙂

Efter middagen promenderade vi hem genom gamla stan och det var verkligen första kvällen jag kände att det var kallt. Hade på mig min jacka som jag köpte i New York i våras som är rätt varm men frös ändå… Men ändå mysigt 🙂

I morse blev det frukost i soffan framför Idol i lugn och ro, bästa starten!

Efter frullen packade vi bilen med lite möbler som  jag inte länge vill ha hemma och åkte till landet för att ställe det där över vintern. Vi passade även på att stanna kvar en stund och hade picknick på trappen, så mysigt!

Och hängde i hängmattan, så härligt! Vill ha en hemma 😀

Och klättrade i träd, hehe.. Älskar att hänga runt på landet och några timmer över dagen är perfekt 🙂

Så himla härlig helg! Fullt upp! Nu ska jag lägga mig på soffan, kolla på tv och äta lite gotti. Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni är en mysig söndagkväll! Puss på er fina ni!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • åååh vart är din fantastiska beiga polotröja från? <3

  jennie 2017-10-07 11:10:24
  Svara
 • Söta Jossan, din helg låter ljuvlig.. ? Sån ynnest att kunna åka till landet, få andra intryck, fylla på energi och känna stillhet. Ditt liv känns välbalanserat just nu och din styrka inspirerar. Tack.. ?☀️??
  Den drömmiga lurviga ”klättra i träd-jackan”? kan jag shoppa var? ??✨?? /kram

  Maria 2017-10-01 22:23:03
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jaaa, så härligt. Tack fina du <3 Köpte den förra året på Monki men de har en likadan i år som är mer vit, så fin! KRAM!

   josefindahlberg 2017-10-01 22:42:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!