Så här ser en typisk vardag ut för mig (och här är klockorna som matchar varje tillfälle)

I samarbete med Daniel Wellington

God morgon! I dag ska jag visa er hur en vanlig dag kan se ut i mitt liv och jag kommer även visa er hur jag matchar dagens alla tillfällen med mina favoritklockor från Daniel Wellington. Jag gillar att ha klocka på mig så jag lätt kan hålla koll på tiden mellan alla mina möten och inte behöver vara beroende av min telefon men såklart tycker jag också att det är en supersnygg accessoar. Daniel Wellingtons klockor är ju väldigt stilrena vilket gör dem lätta att matcha till det mesta. Så i det här inlägget kommer ni få se hur jag matchar DWs minimalistiska design med min egen stil.

07.00  Jag börjar ofta mina dagar med träning eller yoga. Det är det bästa sättet för mig att kicka igång dagen. Jag blir pigg, på bra humör och får rätt mindset för dagen 🙂 Här passar DWs mer sportiga klocka Winchester perfekt!

 
9.30
Jag har precis gjort mig i ordning och fotar första bilden till dagens inlägg på bloggen och till Instagram. Här ett fint och peppigt stilleben med en av mina favoritklockor och DWs snygga cuffs (som hittas här!). Så fina och perfekta varje-dag-smycken och supersnygga att matcha sin klocka med 🙂

10.10 Mitt uppe i att kolla mejlen, göra ett inlägg på bloggen, fixar bilder till Instagram och såklart få koll på mitt schema för dagen. På mig har jag modellen St Mawes som passar perfekt som vardagsklocka.

12.30 Äntligen dags för lunch! Jag är alltid vrålhungrig vid lunch och äter ofta någon härlig, fräsch och nyttig sallad eller buffé som vi har på kontoret. Mums! På mig har jag Sheffield från Classic Petite serien. Helt klart en av mina favoriter!

15.30 Dags att fota dagens outfit! Det är måååånga bilder som tas men bara några få som syns på bloggen.. En bild där hela outiften syns måste man ju såklart ha och en på…

.. detaljerna. Jag älskar klockorna i Classic Petite serien och den här modellen i silver som heter Sterling. Så himla snygg!

18.30 Dags för event! Efter att läppstiftet och finklockan åkt på (som heter Melrose) är jag redo för en kväll med mina härliga bloggkompisar. En stor del av lyxen med att jobba som bloggare är ju att man blir bjuden på så många roliga events. Förr veckan var det glasskväll med trolleri och den här veckan är det middag. Så härligt!

Missa inte min rabattkod!

Spana in min personliga sida på Daniel Wellington här för att hitta alla mina favoritklockor och såklart för att hitta era egna favoriter. Och om ni anger koden ”Josefindahlberg” får ni 15% på ert köp – hur bra?! Om du bor eller är i Stockholm så måste du spana in deras supersnygga flagship store i MOOD-gallerian.Vi kanske ses där 🙂 Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Josefin! Jag tror du har skrivit eller sagt detta någonstans men minns inte var, du gör din yoga via youtube va? Vilken isåfall?

  Tack för en bra poddis, jag hejjar på er!

  Simone 2017-10-03 21:38:30
  Svara
 • Så jäkla snygga klockor!

  Josefine 2017-10-03 10:08:31 http://www.hudifokus.se/
  Svara
 • Vart kommer din snygga gröna ring ifrån? Hur snygg får man va!! <3

  Petra 2017-10-02 22:31:35 http://streetmuse.se
  Svara
 • Tack tack för en superhärlig blogg! <3 och den där orangea tröjan, hur fin som helst. vart kan den vara ifrån?
  KRAM 🙂

  Clara 2017-10-02 22:10:29
  Svara
 • Hej fina och tack för en supermysig blogg bara älskar den ❤️??
  Å vilket fint läppstift vilket märke? Och färg?
  Kram ??

  Renate Edelsvärd 2017-10-02 20:31:37
  Svara
 • åh vad snyggt, de här klockorna finns verkligen överallt, till och med de mest trendiga sydkoreanerna (bor i seoul) har dessa klockor på sig:)

  Angelica Hellgren 2017-10-02 19:08:22 http://www.angelicahellgren.se
  Svara
 • Vilket mysigt inlägg! Roligt att se tider och hur en vanlig dag för dig faktiskt ser ut!

  Alexandra Wiberg 2017-10-02 18:18:48 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!