Min tisdag i bilder! (Bebis, plåtning & längtan efter ny lägenhet)

Inlägget innehåller reklam för Urban Gloss

Jag började min tisdag med att mata den här underbara lilla ungen, Arnold! Världens sötaste barn till världens härligaste mamma, Margaux! Jag fick nämligen låna hennes supersnygga badrum för att plåta…

.. för Urban Gloss, jag har ju hand om vår Instagram för Urban Gloss, följ oss gärna här! Så vi plåtade massa fina bilder till vår IG, vår hemsida och till banners. Så roligt!

Produkterna innehåller massa naturliga, smarriga grejer så de fick följa med på plåtningen 🙂

Här står jag och studerar och funderar… Min grymma kollega Frida var i full action och fotade!

Till lunch gick vi till Pom & Flora och köpte varsin sallad!


Som var SÅÅÅÅ god!! Rött ris, stekt ägg och massa god grönsaker, mums!

Sen fortsatte vi att fota, fota, fota…Alltså Maggies badrum är HELT MAGISKT!! Jag blir så suuuuugen på att flytta och hitta en lägenhet med fint badrum. Eller ja en fin lägenhet över lag såklart. Maggies och Jacobs lya är helt fantastisk. Det bara kliar i mina flyttfingrar och jag spendera kvällen på hemnet 🙂 Haha… Hoppas ni har haft en fin tisdag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh har vunnit tävlingen på blogg.se med att vinna ett kit från urban gloss (alltså den där en skulle skriva hur en vänder en dålig dag till en bra) 😀 Är så peppad på att få hem och testa produkterna!!! <3

    Emelie 2017-10-04 20:50:07 http://juniflickan.se
    Svara
  • Åhh, söta lilla Arnold!

    Josefine 2017-10-04 08:18:46 http://www.hudifokus.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!