Mitt sign från universum – en giraff!


Hej på er bästa ni, som ni vet ÄLSKAR jag ju boken ”The Universe Has You Back” och i somras bloggade jag om en övning jag gjorde i boken. Och nu tänkte jag berätta hur det har gått sen dess 🙂

Övningen går ut på att lita på att universum ”has your back” och att den visar dig vägen framåt. Jag älskar ju allt sånt och tycker det är härligt, mysigt och roligt att tro på så jag gjorde detta med glädje. Man ställer alltså en fråga om framtiden, tex ”är jag på rätt väg i min karriär?” eller ”Ska jag satsa på att bli författare i stället?” eller kanske ”är jag i rätt förhållande” – om man vågar?! 🙂 Och så väljer man sitt sign och OM du ser ditt sign är du på rätt väg. Alltså väldigt enkelt men så otroligt spännande och underbart!

Jag fokuserade mitt sign till en fråga om framtiden, om jag var på rätt väg, om jag skulle satsa mer på att inspirera till att må bra, skriba böcker, föreläsa mm och så valde jag Giraff som mitt sign.  Det här var när jag låg och läste i Vitabergsparken i somras för ca tre månader sen. Och redan samma kväll fick jag se mitt sign. Jag scrollade på Instagram och såg en tjej i flödet som jag inte spanat in på länge och klickade mig in på hennes profil där det stod ”Im a six feet tall giraffe from Australia”. Där var det ju ”giraffe”, jag blev superglad och tog en printscreen direkt. Dagen efter fick jag ett mejl från ett klädmärke jag gillar som frågade om jag vill spana in deras nya kollektion och hade skickat en länk. Jag klickade in och såg direkt en tshirt med en giraff på (och det var inga andra djur med på något plagg alls). Efter några dagar började jag se giraffer överallt och min kompis Fredrika valde ett födelsedagskort till vår kompis helt utan att veta detta och visade upp det för mig ”gillar du det?” sa hon och visade upp ett rosa kort med en glittergiraff på. SÅ UNDERBART!! Nu vet ni ju alla mitt sign men jag höll det för mig själv ganska länge för att ingen skulle påverka det så det är ett litet tips från mig för att känna att det är mer på riktigt 🙂

Och såklart fattar jag ju att när man börjar leta efter saker så ser man det mer men jag tror verkligen på att det är en vägvisning i rätt riktigt, jag känner det i hela kroppen på något härligt sätt. Och jag tycker det är sånt underbart sätt att känna att man är på rätt väg. Nu ser jag giraffer lite här och där och i dag när vi var hemma hos Maggie och plåtade hittade jag hennes magiska gosedjur som är en giraff och såklart var jag tvungen att ta en bild!


Jag blev så exalterad att jag..

… ramlade 🙂 Men hörrni, blir ni inte sugna på att ha ett eget sign? I så fall läs mitt inlägg som jag gjorde i somras (hittas här!)! Ni är bäst! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Älskar sånt här ? men har ändå lite svårt att förstå.. skaffade mig ett sign i onsdags ovh såg det igår för första gången (har inte letat iförsig..) hur vet jag om det är en bra eller dålig sak då eftersom det tog några dagar? Och hur vet jag att jag inte oavsett skulle ha sett det?

  S 2018-01-02 11:19:09
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Om du ser den tolkar jag som att du får ett sign till ett ”JA”. För vissa tar det dagar, veckor eller månader innan de börjar komma fram så inte alls för sent. Om det fortsätter att visa sig så tror jag i alla fall att det är ett tecken att du är på rätt väg 🙂 Kram!!

   josefindahlberg 2018-01-02 19:49:25
   Svara
 • Åh, så häftigt!! Det är märkligt hur man börjar se saker för att man har det i fokus. Jag införskaffade mig ”The Universe Has Your Back” för ett tag sen då jag också är intresserad av allt med personlig utveckling, tankesätt osv, så nu måste jag sätta igång och börja med övningarna!! Har nyligen läst ut ”The Secret” och det är verkligen så häftigt hur man kan förändra sitt liv!

  Ps. älskar bloggen, poddisen & power babes gruppen, keep up the good work!?

  Kram?

  Sarah 2017-10-05 23:41:52 http://nouw.com/sarahmalm
  Svara
 • Så coolt! Och läskigt! Måste det vara ett djur eller kan det vara vad som helst?

  Emilia 2017-10-05 21:58:36 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Tack för ett bra poddavsnitt den här veckan! MEN – varför skriver ni i rubriken att du ska berätta om förhållandestatus när ni sen inte pratar om det alls? Vilken besvikelse, det är ju det alla sitter på nålar om haha! Eller har jag råkat missa nåt i avsnittet? Satt bara och väntade på när det skulle komma. Fattar noll!! Haha /trogen poddlyssnare <3

  Anna 2017-10-04 11:30:08
  Svara
 • Hej fina Jossan! Lyssnade på dagens podd! Älskar er podd! Är dock lite nyfiken, i beskrivningen står det att ni berör hur du har det på förhållandefronten., men det gör ni ju inte alls? Är såå nyfiken efter att jag såg din insta story, näär får vi veta?! Kram kram:)

  Lovisa 2017-10-04 10:19:05
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja, det var tanken men det gjorde vi inte, hehe.. Känns mig inte riktigt redo för det än. Ändrade texten nu 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-10-04 11:14:13
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Ah okej förstår! Hoppas du inte tog illa upp över att jag frågade, är bara nyfiken, känns ju som att jag känner dig via bloggen och podden men måste ju vara konstigt för dig, du har ju ingen aning om vilka vi är men ändå är vi nyfikna på ditt privatliv, knäppt egentligen! Kram på dig:)

    Lovisa 2017-10-04 16:33:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!