Min nya signaturdoft ”Just Rock!”

Just rock! Ja, det tycker jag man ska tänka oftare på i livet. Alltså att köra på, göra sin grej, inte ta allt på så stort allvar och ja rocka till det lite mer i vardagen helt enkelt. Så försöker jag leva mitt liv och därför älskar jag det här samarbetet med Zadig & Voltaires nya doft som heter Just Rock! och som doftar HELT MAGISKT! Jag älskar även varumärket Zadig & Voltaire överlag, minns ni att jag åkte med till Paris flera år i rad för att gå på deras modevisning? De tyckte ju att jag var sån bra ”Zadigtjej” och jag höll verkligen med! Även om jag trodde att det hade blivit något fel när jag fick mejlet första gången… Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse!

Zadig & Voltaire är ett franskt varumärke som har en svensk designer Cecilia Bönström och märket står för ”Easy luxury” och står för enkelheten och att vara sig själv. Därför känns detta samarbete extra bra och roligt att göra för mig för jag håller helt med dem! Så i dag höll jag i en lanseringslunch för denna doftnyhet och det blev verkligen en så otroligt mysig stund.

Jag bjöd in mina härliga vänner till en intim lunch på nya At Six och tillsammans åt vi ljuvligt god veggomat, doftade på Just Rock! och snackade dofter, lägenheter, döden och livet. Högt och lågt, precis så som livet är.

Helt otroliga vegetariska rätter, måste tillbaka snart!

Doften Just rock! finns för både herr och dam och jag måste säga att jag älskar dem båda! Just Rock! – this is her är en blommig, träig gourmand med noter av natthyacint och svart vanilj, med vit patchouli och sandelträ i basen. Ni hör ju, så god! Den är lixom den perfekta höst och vinterdoften tycker jag. Den är varm, mysig och sexig. Jag älskar den! Läs mer om den här!

Efter maten var det såklart dags för dessertbord! SÅ mycket gott!

Fina Forni i hennes nya supersnygga frisyr!

Vilka brudar! Salem, Dasha & Forni ?

Härligaste Alexia med världens gulligaste unge 🙂


Tack till er som kom och tack Zadig & Voltaire för en underbar dag på jobbet 🙂 Love J!

Psst! Glöm inte spana in doften Just Rock här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!