Min onsdag i bilder!

Hej gullisar, hoppas ni har en bra dag! I går visade jag ju hur min morgon såg ut och min outfit med min fluffiga blåa jacka (spana in här!) men nu tänkte jag visa hur min dag såg ut i övrigt. Jag hade verkligen en grym onsdag! Efter gymmet och jobb på kontoret drog jag på en superhärlig lunch 🙂

Det var Joanna som bjöd in till lunch tillsammans med Nelly Shoes och de bjussade på supergod mat och härligt sällskap och såklart snygga skor!

Mina favoriter! SÅ gulliga!

Eller hur?? Fluffiga skor lixom, bästa ideén någonsin!

 

Finns i Urban Gloss-lila också 🙂

 

Efter lunchen svängde jag förbi Zara och köpte den här tröjan som jag spanat in. Bra stickade tröjor är ju verkligen ett måste på hösten och vintern i detta land. Så den här kommer jag nog bo i en hel del. Jag brukar ju ALDRIG ha v-ringat!! Har inte haft det på flera år för jag trivs inte alls i det men nu helt plötsligt älskar jag det, så märkligt. Men känns toppen och är snyggt tycker jag. En annan grej jag fortfarande inte kan ha är skjortkragar, DET GÅR INTE! Så konstigt. Ett helt vanligt plagg så typ passar på ALLA förutom mig. Känner mig så inte fin i det. Har ni något plagg ni inte känner ni ”kan” ha? Haha konstigt fråga kanske…

Eftermiddagen avslutade jag med bullar (det var ju kanelbullens dag 🙂 ) på Molino PR, alltid lika trevligt! Efter det blev det pizza och pasta på Brillo, mums! Så bra onsdag! Hoppas ni också hade en grym dag! Puss på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Föresten, vart är din ljusblåa blus ifrån som du har på första bilden? ☺️

  Miccan 2017-10-08 00:19:39
  Svara
 • Jag kan absolut inte ha tubtopp. Känns som att det passar alla men verkligen inte på mig 🙁 Är bredaxlad till naturen men blir oerhört markant med just tubtopp ?

  Miccan 2017-10-08 00:17:59
  Svara
 • V-ringat klarar inte jag heller! Superfint på andra men jag ser bara mitt skolfoto från femman framför mig och dööör

  Emilia 2017-10-05 21:54:51 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Guud så fin tröja! Du passar riktigt bra i v-ringat Jossan. Kan du inte gulliga du länka den tröjan? Kramar Helena

  Helena 2017-10-05 21:41:19
  Svara
 • Kan inte heller ha skjortkrage, ser sjukt pretto ut da…
  Var ar dina snygga jeans ifran:-)

  Annika 2017-10-05 21:29:42
  Svara
 • Åh, det kan jag relatera till. Jag känner mig inte heller snygg i skjortor!

  SSANNAALICIA 2017-10-05 18:54:20 http://www.ssannaalicia.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja veta hur du redigerar dina bilder! Det vore så kul om du ville göra en guide typ för hur du gör!! Puss <3

  Frida 2017-10-05 18:00:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!