Dagens outfit och min nya lampa! (Och Idol!)

Hej på er fina ni, hoppas ni har haft en härlig fredag! Det har jag, det har varit fullt upp och så har jag gjort något jag funderat över när det gäller framtiden som känns helt rätt. Jag ska berätta mer snart men är så glad att jag tagit detta beslut. Det handlar om att våga och lita på magkänslan 🙂 Så här såg jag ut denna dag till ära. Skinnbrallor från Second Female och blus från Oycho, helt klart en ny favoritblus (haft den tre gånger den här veckan…) 🙂

Ni har säkert sett den här lampan som verkar vara mångas favorit – min också! Så fin! Älskar att få in lite neon i hemmet!

Yes – den kommer från Lagerhaus! Så snygg! Nu ska jag städa här hemma, göra tacos och hälla upp godiset i skålarna för ikväll vaknas det idolkväll hemma hos mig 🙂 Så taggad! Jag ÄLSKAR ju Idol, jag har sett allt! Och hela min familj är besatt. Jag och min syrra i New York smsar alltid och uppdaterad varann om vad man tycker. Så jäkla kul! Kollar ni? Vem hejar ni på? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Veldig fin bluse! Aldri hørt om merke, hvor får jeg tak i den? ?

  Ellen 2017-10-07 00:43:58
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Det är ett underklädsmärke (somma ägare som ZARA) finns i Mall of scandinavia i Stcokholm annars vet jag inte men borde finnas online 😀 Kram

   josefindahlberg 2017-10-07 10:39:23
   Svara
 • Ja men åh den lampan är ju så sjukt snygg! Låter som att du har en mysig kväll framför dig!

  Alexandra Wiberg 2017-10-06 18:50:01 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Jag har också blivit Idol-galen! Hejar på Kevin O <3 Men Erika, Gabriel och Jemima är ju också sjukt bra! Chris har ju solklart bästa rösten men kanske att Idol är fel format för att han ska lyckas… Vem hejar du på? 🙂

  Rebecka 2017-10-06 18:38:59
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Jaaaa, alltså så tråkigt att Kevin O åkte ut :((((((( Älskar honom! Men älskar också Gabriell, Jemina och Chris 😀 Så bra!!

   josefindahlberg 2017-10-07 10:40:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!