Jag har sovit på golvet igen..

Glad sööööööndag! Jag har sovit på vardagsrumsgolvet igen, väldigt mysigt MEN vaknade upp med världens ryggont och huvudvärk, hehe.. Men har käkat frukost och mjukat upp ryggen så nu mår jag mycket bättre 🙂 Men detta väder alltså, lägger sig som ett tryck på min hjärna. Och gårkvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss, vi satt fast i vår bil i några timmar som helt plötsligt slutade att funka med mitt nya skåp i bakluckan… kaos, haha ska berätta mer sen.

Men jag har gjort mitt bästa för att få en mysig söndagsförmiddag, det är ju trots allt min favoritdag! Så jag har mys i sängen, ätit frukost, kollat på nyhetsmorgon och kollat runt på datorn 🙂

Men nu ska jag lämna madrassen och klä på mig för att käka brunch med tjejerna, vi ses på Instagram Stories!


Skulle helst glida runt i det här hela dagen… Men ska nu anstränga mig lite mer 🙂 Men min mysiga och supersköna tröjan hittar du här!– adlink!

Hoppas ni får en mysig söndag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!