Min helg i mobilbilder!

Hej på er fina ni, hoppar ni har haft en härlig helg! Min helg började ju med Idolkväll hemma, så mysigt. Älskar Idol! I går lördag började jag dagen med att sova ut och sen ge mig ut i regnet. Vi gick genom gamla stan för att hitta något ställe att äta men fastnade inte för något och var så mycket folk överallt men njöt av hur fint det är där!

Vi hamnade i alla fall i Mood där jag åt den här goda ingefära, pumpa och chilisoppan – perfekt en ruskig höstdag!

Jag hade på mig den här randiga tröjan från Rails och mina Levisjeans och min blåa jacka från H&M över det!

Upptäckte till min stora glädje att Leila Lindholm har öppnat en inredningsbutik i Mood, SÅ mycket fint!!


Sen blev det en sväng på Lagerhaus och jag fick med mig massa fina och roliga saker 🙂

Sen hittade jag ett skåp som jag såklart ville ha hem på en gång så vi roddade med att fixa en bild fort som fan för att hinna köpa skåpet innan stängning. När vi fått in skåpet i bilen så startade inte bilden….. Det regnade, var iskallt och vi kämpade i två och en halv timme med att få igång den innan vi gav upp. Inget funkade, mamma kom med startkablar, vi ringde efter hjälp men inget fungerade.. Så vi rullade in bilen på en parkering och tog tuben hem… Väl hemma blev det pizza på madrassen på golvet och jag somnade kl tio. Helt slut!

I morse vakande jag upp här som jag bloggade om innan. Så mysigt (men ont) att sova på golvet! Efter några lata timmar hemma tog jag mig ut i detta hemska väder (fy fan va mörkt det har varit i dag) och mötte mina kompisar Mickan och Fredrika!

Vi åt smarriga våffel-mackor på Älskade Traditioner och….

… denna supersmarriga våfflan till efterrätt. MUMS! Det piggade verkligen upp i detta ruskväder!

Jag vägrade klä mig efter väder och tog på mig en lång, gul klänning… Haha 🙂

Sen spenderade vi hela eftermiddagen här med popcorn, ingefärsgodisar, tidningar, choklad och Bridget Jones. En perfekt regnig söndag! Hoppas ni haft en härlig helg ? Ses i morgon! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Jossan!

  Vart är din fina mörka fluffjacka ifrån som du har över din magiska gula klänning?

  Kram

  Caroline 2017-10-10 10:52:54
  Svara
 • Hej fina Josefin! Vi är ett gäng tjejer ifrån power babes gruppen på Facebook som ska ha en bloppis snart här i Stockholm, därför undrar jag om du har tips på bra lokaler vi kan vara i! Kram <3

  Emma A 2017-10-09 17:41:07 http://nouw.com/emmaalquier
  Svara
  • Svar på Emma As kommentar.

   Hejsan, va kul! Oj va svårt nä tyvärr inte. Vi har bara haft på vårt kontor men kan tyvärr inte låna ut det. Lycka till!! Så roligt 🙂 Kram

   josefindahlberg 2017-10-09 18:22:19
   Svara
 • Hej Josefin! Låter som en riktigt trevlig helg! Vi skulle gärna dela bilden med ”Genious”blocket i vårt instagramflöde (och tagga dig såklart!) Skulle det vara ok? Allt gott / Maria, Lagerhaus marknadsavd

  Maria 2017-10-09 09:26:21 http://lagerhaus.se
  Svara
 • Hej! Säljs den jackan i höst eller har du köpt den innan? Är sååååå sugen på den ?✨❤️

  Lydia 2017-10-09 08:52:40
  Svara
 • Åhå, vart kommer den gula klännnhen ifrån??

  My 2017-10-08 23:20:57
  Svara
 • Vad använder du för filter (om det är ett filter) på dina bilder? Så höstiga och fina!

  Danni 2017-10-08 22:47:29
  Svara
  • Svar på Dannis kommentar.

   Tack :)) Jag har precis börjat redigera i Lightroom och filtet jag har heter ”Agfa Vista 100+++” – kram!

   josefindahlberg 2017-10-08 23:05:55
   Svara
 • veeem är det du träffar jossan, kan du inte skvallra lite?

  Maya 2017-10-08 21:46:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!