Hur hittar man ”sin grej”?

Bild: Kajsa Göransson

Hej på er härliga ni, hoppas ni har en bra måndag! En fråga som jag får väldigt ofta från er när jag skriver om karriär eller framtidsdrömmar är – ”hur hittar jag min grej?”.

Jag har gett en hel del tips på det tidigare men i dag har jag ett annat tips till dig som verkligen vill komma framåt, hitta din grej och börja göra dina drömmar till verklighet!

På mitt och Vanjas kontor Drömmis har vi ju ett rum bredvid som vi delar med några grymma brudar och en av dem är Christine som jobbar med att karriärcoacha. Hennes program heter  Career Clarity och riktar sig till dem som vill ha hjälp med att hitta sin grej, sätta mål, lära känna sig själv bättre och få en tydligare riktning för sin karriär. HUR BRA? Precis sånt som ni frågat mig om hela tiden. Jag kan såklart ge er råd om vad som funkar för mig men Christine har verkligen koll på detta och ger dig personlig coachning! 

Lite mer om hennes upplägg:

Career Clarity – 90 dagar till klarhet i din karriär

Uppstartsmöte 1,5 h med målformulering

6 st möten (á 1h) online eller på mitt kontor 

3 moduler med tillhörande workbooks där du jobbar med utmanande och utvecklande uppgifter för att lära känna dig själv och gå från dröm till handling i din karriär.

Läs mer och boka på – www.christinenord.com

Just nu erbjuder hon ett första kostnadsfritt samtal för dem som är intresserade av programmet där vi träffas och stämmer av om det är rätt för dem. Mejla Christine för att boka ditt möte på [email protected]

Jag säger bara heja Christine som följt sin dröm och startat detta och heja alla er som tar hjälp av henne att nå era drömmar! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefin 🙂
  hur hade du tänkt om du hade gått lite annorlunda än alla andra. Typ lite inåt med ena benet, tex när du skulle träffat nya personer som du pratat med via nätet bara, hade du sagt till dem innan att såhär ligger de till eller hur hade du tagit de?? 🙂 tacksam för svar 🙂

  Hoppas du har en toppen dag 🙂

  Anna 2017-10-10 13:07:05
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hejsan Anna,

   Nej, det tror jag inte att jag hade. Det känns inte som att det spelar så stor roll, det har ju inget att göra med vilken person man är 🙂 Kram på dig!!

   josefindahlberg 2017-10-11 15:22:04
   Svara
 • Så bra grej!!

  Josefine 2017-10-10 12:22:16 https://vepax.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!