Mitt nya skåp!!

 

Äntligen är mitt nya skåp på plats!! Det var ett jäkla jobb med att få hem det eftersom bilden gick sönder precis när jag köpt det, meeeen nu så 🙂

Tidigare hade jag en hylla på min rosa väg i köket men jag tycker det blev så himla rörigt så har velat ha ett lågt skåp där ett tag så när jag såg det här skåpet på Indiska i helgen köpte jag det direkt! Och det passar ju verkligen perfekt där!

Jag älskar ju bohostyle när det kommer till inredning. Gamla skåp, härliga mattor, färgglada kuddar – SÅ mysigt! Och i mitt nästa hem tänker jag mig ett stort härligt skåp där alla min skålar, tallrikar och fina burkar får plats 🙂

Så nöjd!

Jag älskar att göra om hemma! Det är så kul och blir sån nytändning. Blev så glad när jag om ut i köket i morse 🙂 Vad tycker ni? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så fint! Vad kostade skåpet? 🙂

  isabelle 2017-10-11 08:53:32 http://www.isabelleolsson.com
  Svara
 • Såååå fint! Hur mycket kostade skåpet?

  isabelle 2017-10-11 08:53:05 http://www.isabelleolsson.com
  Svara
 • Hej! Jag inspireras så mycket av din stil, både vad gäller inredning och kläder? En sak till min lägenhet jag tycker är sååå svårt att hitta är fina taklampor, främst till vardagsrum/sovrum (bor i en etta). Om det är något du känner för vore det drömmigt om du kunna tipsa om lite fina lampor? Och om inte så är du och din blogg bäst ändå? Kram!

  Hanna 2017-10-10 22:53:15
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   JAG VET!! Samma problem, jag har inte ens någon taklampa i mitt vardagsrum men om jag hittar någon snygg så tipsar jag 😉 Kram

   josefindahlberg 2017-10-11 09:40:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!