Hur man gör en förändring i livet – på rätt sätt!

Hurra, det är onsdag och det betyder ett nytt avsnitt av Josefin och Vanja 🙂 I veckans poddis pratar vi om hur man gör en förändring på riktigt och på rätt sätt. Jag delar med mig av en teori som jag hörde samma morgon i en amerikansk life-coach-podd som verkligen förklarar i vilken ände man måste börja för att kunna göra en långvarig förändring. Det är alltså väldigt svårt att bara tvinga sig till något nytt utan man måste första landet i det på en annat plan.

Det här får både jag och Vanja otroligt mycket frågor om – alltså om hur man förändrar saker i livet. Jag får flera kommentarer och mejl från er om att ni vill börja träna, jobba mer på era drömmar, testa yoga mm men att ni inte får det att bli av.

Om du känner igen dig i det MÅSTE du lyssna på veckans avsnitt!

Men såklart hinner vi med massa andra roliga samtalsämnen också, tex börjar vi med att böla över det vidriga vädret, hehe.. Vi var rätt måndagsdeppiga i början men blev som vanligt mer och mer pepp ju längre vi snackade i podden 🙂

Hoppas ni vill lyssna! Klicka här eller sök på ”Josefin och Vanja” i podcaster eller Acast-appen!

Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh det här ska bli så spännande att lyssna på! Jag har själv gjort en stor förändring det senaste året, sagt upp mig som IT-Projektledare för att följa passionen att jobba med mat. I höst börjar jag jobba på restaurang och drömmen är att på sikt bli matentreprenör 😀 Får också mycket frågor om hur man vågar och ska bli jättekul att höra vad ni har att säga 🙂

  Astrid - Bloggar om mat och att gå sin egen väg i livet 2017-10-11 14:09:18 http://www.buttala.se
  Svara
 • Bra avsnitt på som vanligt! Kommer du automatiskt att lämna happitude nu också? Eller är det bara urbangloss som du lämnar?

  Kajsa 2017-10-11 11:21:46
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Jag kommer jobba vidare med Happitude 🙂 Ska skriva ett inlägg om det på bloggen snart!! Kram

   josefindahlberg 2017-10-11 15:17:16
   Svara
 • Superbra avsnitt! Vad var det för amerikansk life coach pod? Blev nyfiken på att lyssna ?

  Eva 2017-10-11 07:36:04
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Jaaa, du måste lyssna hon är superamerikansk men underbar! Sök på ”The Life Coach School Podcast with Brook Castillo” 🙂

   Kram!

   josefindahlberg 2017-10-11 09:40:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!