Svar på veckans frågor! (Tandblekning, blåa fluffjackan & läppstift!)

Hallå på er bästa ni, i dag tänkte jag svara på några frågor som jag fått fleeera gånger senaste veckan. Det plagg jag får absolut mest frågor om just nu är helt klart den här blåa jackan, som är helt underbar! Jag köpte den på H&M för ca 3-4 veckor sen. Det hängde några få i butiken på Götgatsbacken och efter det har jag inte sett den i någon annan butik. Jag tror att den tog slut supersnabbt eftersom så många av er inte hittar jackan online eller i butik! Grattis alla som hann få tag i dem så härlig färg och så mjuk. Och resten får hålla kolla på min och andra bloppisar fram över 😉

Ni har sån koll!! Jag har fått flera frågor om jag blekt tänderna och ja det har jag! För första gången i mitt liv och jag är SÅ NÖJD! Vilken uppfräschning! Jag gjorde det hos Aqua Detal och det tog bara en timme. Och det gjorde inte alls ont! Jag har hört av så många att det ilar supermycket och gör ont men jag somnade, haha. Det kanske iof är väldigt individuellt. Det var som att vara på spa, förutom att munnen var helt uppspärrad och man såg galen ut, haha.

Men det jag fick reda på när jag gjorde min behandling var att de tar bara bort alla missfärgningar och så får man tillbaka sin ursprungliga färg. Jag trodde man blekta dem och gjorde dem supervita men hon förklarade att det tar bort alla fläckar och missfärgningar man samlat på sig under åren så att tänderna får sin egna färg igen. Och då kände jag – varför har jag inte gjort det här tidigare?! Det känns ju rätt självklart att man ska göra det, alltså ta bort sånt som sätter sig med åren.

Jag känner mig i alla fall så fräsch i munnen nu 🙂 Sån enkel grej som verkligen gör skillnad! Tips tips!

I förra veckans avsnitt av podden tipsade jag ju om att ha färgglada läppar och sen dess har jag fått massa frågor om när jag ska visa upp bilder på mig med färgglatt läppstift så här kommer det 🙂 Älskar den här orange-korall-färgen, så fin! Den ska jag verkligen använda mer!

Om ni har några fler frågor är det bara ösa på, en fråga jag inte besvarat senaste tiden är såklart om min relationssituation. Jag får flera frågor om dagen men kommer hålla lite på det tills det känns bra för mig att berätta hur läget ligger till 🙂 Hoppas ni har en underbar onsdag! Puss på er bästa finaste ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • STORT gilla på att du svarar på frågor och gör det så välskrivet! Många bloggare som liksom skippar det, tycker det är a och o med en dialog med läsarna, poängen på ngt vis:) Du är så jädra snygg! Åh, blir sugen på att bleka men känner mig så feeeeg då mina tandhalsar är lite känsliga.. Men känner att med finare tänder så kommer man le mer, vilket i sin tur gör att man känner sig piggare:))
  ÄLSKAR er podd, även om den ibland är lite rörig, haha, så GER den mycket till oss som lyssnare. Allt från eftertanke, pepp, klokhet och känslan att man själv måste ta ta i saker för att få drömmar till verklighet. Vet du vad jag tänkte på, LOVA att ta detta på rätt sätt, men i och med att du själv skrivit att du är MYCKET och har mkt inom dig och många tankar om allt möjligt du vill och tycker om så även om ditt hem är din borg och trygghet så känns det som att när man ser dina bilder så är det just väldigt rörigt. Snälla tolka mig rätt;)) Snyggt rörigt, men kanske det är just alla grejor överallt och trångt som hjälper till lite att du känner så. Det känns som att det är långt från lugnt och rent, som jag tänker mig att meditation och yoga är (lite iaf). Berätta gärna om du dissar mina ord helt och varför. Jag kanske är helt fel ute att du skulle ha lite mindre saker och stilrenare, äh du fattar och nu menar jag inte som exakt alla andra har med grått, rosa och likadana möbler osv. Tror jag ska våga testa dina produkter trots min känsliga hy! Jag använder bara två produkter med extremt få ingredienser pga känsligheten. Ha bästa torsdagen! KRAM

  Åsa 2017-10-12 08:44:12
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Hej Åsa, Tack för din kommentar!! Jag försöker verkligen hålla koll på kommentarerna och ge svar men svårt att hinna med i bland men kul att du känner så 🙂

   Haha, ja jag ÄLSKAR ju saker! Och jag kommer nog alltid ha mycket grejer hemma av olika slag MEN jag vet att jag skulle må bättre av at rensa bort lite och jag håller på!! ÄLSKAR att rensa och känner mig så fri när jag gjort det, så nu börjar stora höst detoxen här hemma, ska bli så skönt att bli av med grejer. Har flera påsar med kläder och saker som jag ska skänka/sälja 🙂 Så härligt!!

   Ha en härlig dag du med!! Kram

   josefindahlberg 2017-10-12 08:58:44
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Tack för svar igen:) Sälj på bloggen isf, så trist när man bor lååångt från Stockholm och ni har b loppisar där ? Du har säkert jättefina saker och kläder. Är i Stockholm nästa helg dock:)) Så himla klokt att du går på magkänslan! Den har ofta, för att inte säga alltid rätt. Ska nu jobba ännu mer att våga våga våga. Kram

    Åsa 2017-10-13 09:34:11
    Svara
 • Åh så fint läppstift ? Var ifrån?

  Linn 2017-10-11 20:07:05
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   YSL – skulle gärna skriva vad färgen heter men jag har tappat bort det hehe…. Om jag hittar lägger jag upp 😀 KRAM

   josefindahlberg 2017-10-12 08:54:55
   Svara
 • Så fina tänder du fick? Vad kostade det? Var det blekning eller saltblästring? (Läste om de olika behandlingarna på hemsidan men hittade inga priser)! Superfint blev det verkligen!:)

  Malin 2017-10-11 15:08:05
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag gjorde klinikblekning och det kostar 3500 kr, läs mer här: https://www.aquadental.se/behandlingar/estetisk-tandvard/tandblekning/

   Kram!! :))))

   josefindahlberg 2017-10-11 15:19:17
   Svara
 • Åh, jackan är så snygg!

  Josefine 2017-10-11 14:16:46 https://daystyle.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!