Fina trosor som är BRA för fiffin!

Hej på er bästa ni, nu ska jag berätta för er vad vi gjorde på vår resa till Marrakech för några veckor sen. För nu är nämligen bilderna vi plåtade här!! Så roligt! Jag åkte alltså ner till Marrakech tillsammans med Deo Doc och ett gäng härliga brudar för att vara med och plåta deras kampanjbilder för deras nya underkläder! 

Jag har ju jobbat med Deo Doc under senaste två åren och tycker att systrarna Hasti och Hedieh som står bakom varumärket är så jäkla coola och inspirerande! De har ju flera superbra intimvårdsprodukter för män och kvinnor. Deras produkter är framtagna med rätt pH-värde för att ta hand om fiffi på bästa sätt. För mig känns det rätt självklart att ta hand om alla delar på min kropp och absolut vill jag använda bra och rätt produkter för mitt underliv.

Syrrorna bakom Deo Doc (läkare och handelsstudent) såg hur många det är som missköter sina underliv (många använder tvål och parfym i underlivet vilket såklart inte är speciellt skonsamt) och  de såg även hur tråkiga och dåliga produkter som fanns på marknaden och därför skapade de Deo Doc. Och deras nya grej är trosor som är bra för fiffin. Så himla bra grej!

Deras nya bomullstrosor DeoDoc Pastel Cotton Collection har de tagit fram för att underlivet ska kunna andas. När jag fick förfrågan om detta jobb visste jag först inte om jag ville posera i trosor men när de förklarade sin version och vilken känsla de ville ha i bilderna kändes jag – absolut! Det är ju en bra och viktig grej! Jag känner absolut att jag vill ta hand om mitt underliv och få det att må så bra som möjligt. Och för det mesta använder jag billiga spetstrosor från kedjorna men nu har jag fått reda på att det typ är det sämsta man kan ha. Så nu kommer jag absolut att börja använda mer och mer bomullstrosor. Och jag tycker att de trosor som Deo Doc tagit fram är superfina! Bra trosor utan att bli tråkiga!

I varje paket kommer två trosor, ena trosan är rosa och den andra pastellgrön. Så fina! Och de finns som både string (299 kr för två st) och hipster (349 kr för två st)!

Hurra! Nu finns alla Deo Docs produkter att köpa på Lyko och just nu får du 20% rabatt på alla produkter! KLICKA HÄR!

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Bra trosor visst, men de andra produkterna, nja, för mig är de inte direkt 2017.

  Deo för underlivet eller krämer och andra duschkräm…inte nått som faller mig i smaken. Vatten och MÖJLIGEN barnoljs är allt som behövs.

  Rebecka 2017-10-20 21:56:51
  Svara
 • Låter som bra produkter tycker jag. Hur är trosorna i storlek?

  Anneli 2017-10-13 18:50:23
  Svara
  • Svar på Annelis kommentar.

   Jag med 🙂 Ganska ”normala” skulle jag säga men kanske mer små än större i stl. Jag har M 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-10-13 23:58:18
   Svara
 • Så härliga bilder! 🙂

  Johanna 2017-10-13 13:19:29 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Och där tappade jag lusten att läsa din blogg. Jag tycker om din blogg mkt, speciellt med att du är inriktad på kvinnlig företagsamhet och personlig utveckling men när du ställer dig bakom företag som ska tjäna pengar på produkter som intimspray för underlivet eller parfymerade tvålar så känner jag att det blir ointressant och motsägelsefullt. Produkter som dessa bidrar bara mer till det kvinnoförtryck och noja som redan finns överallt i samhället och som så ofta ska tjäna pengar på kvinnors oro. Så tråkigt när även du ställer dig bakom detta.

  Julia 2017-10-12 12:57:24
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Oj, vilket påhopp. Jag kan såklart inte be dig att läsa mig blogg, det är frivilligt för alla. Och jag fattar att det kan skapa frågetecken hos många när man pratar om intimvård – jag fattar att ens första tanke kanske är ”men va, ska man behöva lukta blomma där nere också?”. Så tänkte jag första gången jag fick höra om deras deospray. Men när jag för typ två år sen fick en mer ingående presentation av produkterna så ändrade jag min uppfattning. Det kanske inte alla göra men jag gjord det och därav jobbar jag tillsammans med dem. Men en sak som jag inte riktigt förstår och tycker är lite märkligt att det som handlar om Deo Doc får många sånna här kommentarer. Varför får inte andra varumärken med liknande produkter det? Är det för att de här produkterna är fina och luktar gott? Är det bättre om det är en tråkig förpackning och utan lukt? Det handlar om en produkt som är bra för en viss del på kroppen och som jag alltid gör (med olika produkter och grejer) använder jag det som känns härligt. Och jag tycker att deras produkter är så mycket härligare än de jag använt tidigare. Det finnas massa info om deras varumärke och om varför de har skapat det som svarar på många frågetecken som de du verkar ha. Systrarna bakom Deo Doc såg tex hur många det är som använder parfym och tvål i sitt underliv – vilket såklart är otroligt dåligt och osunt för underlivet. Därför tog de fram dessa produkter och såg till att ta fram bra och rätt produkter då många av produkterna på marknaden innehåller fel pH-värde. Och de har även produkter för män. Det handlar inte om att de tycker att alla tjejer som lukta blomma i underlivet, utan de vill få tjejer att använda rätt produkter för underlivet men de förstår också att man vill ha en härlig upplevelse när man gör det och därav doften som de tagit fram på ett oskadligt sätt för underlivet, samma vad gäller deras produkter för män. Jag har använt deras produkter i över ett år och gillar dem men såklart är alla olika. Vissa saker funkar och passar vissa personer och andra inte. Men jag ser inte något större problem i att använda deras produkter eller ”så bakom” två systrar som startat ett varumärke som lyfter intimfrågor och skapar bra intimvårdsprodukter för både män och kvinnor. Men såklart är man olika och du får såklart tycker som du gör och sluta läsa min blogg när du vill men jag vill ändå förklara min syn på det hela och om varför jag jobbar tillsammans med Deo Doc när du skriver en sån kommentar. Ha en fin dag!

   josefindahlberg 2017-10-12 13:38:49
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Tack för ditt svar! Jag håller med om att produkter som ger en härlig upplevelse klart står över tråkiga. Det jag reagerar på är just varför du stöttar ett företag som just har produkter som inriktar sig på att att kvinnor ska använda produkter för underlivet öht och då sådana som inte fyller en praktisk funktion. Varför skapar vi en marknad och stöttar dem som just ska få oss att lukta blomma? Citerar dig: ”de vill få tjejer att använda rätt produkter för underlivet men de förstår också att man vill ha en härlig upplevelse när man gör det”. Oavsett om de är asgulliga så har de tagit fram produkter som intimdeo och varför skapa ett sådant behov? För vem? För är det för vår egen skull vi ska lukta blomma? Jag menar inte att kritisera dig som bloggare och du ska självklart skriva om det som är rätt för dig, men jag kunde bara inte låta bli att reagera på detta samarbete.

    Julia 2017-10-16 12:50:12
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Hej!

     Jag vill bara göra ett instick här 🙂 Du skriver ”… ett företag som just har produkter som inriktar sig på att att kvinnor ska använda produkter för underlivet öht och då sådana som inte fyller en praktisk funktion.” – det där är ett vanligt argument i kritiken mot DeoDoc. Jag är stenhård feminist och förstår därför er tanke, men känner att ni inte satt er in tillräckligt mycket i produkterna för att ge kritik. På vilket sätt fyller de inte en funktion? Det är absolut inte ”doftspray för underlivet”. Det är ingenting som ska sprayas direkt i underlivet, det är inte doftspray, det är DEO för området RUNT underlivet där det finns massor av svettkörtlar. Och varför ska man använda sånt då? Ja, det är klart man inte ska om man inte känner det behovet. MEN, väldigt många gör just det. Det behovet är inget som skapas av den här typen av företag – vi är många som känner ett behov av att slippa svettlukt från vecken mellan lår och underliv precis som från under armarna. Det handlar INTE om att maskera lukten från könet, utan lukten av SVETT från svettkörtlarna i området runt omkring. Jag personligen luktar väldigt sur svett därifrån vilket jag själv tycker är otrevligt, och ännu otrevligare om jag ska ligga med min pojkvän. Precis som att jag inte vill känna den lukten från honom. Jag använde vanlig deo därnere innan deodoc kom. Nu har jag en deo som är skonsam för underlivet istället. Det är inget jag använder dagligen för så stort är inte behovet – men så bra att produkten finns de dagar jag vill slippa den sura svettlukten. Varför är det ett problem? Trist att så många drar slutsatsen att sprayen är till för att FIFFI ska lukta gott. Det handlar inte om att fiffi inte får lukta fiffi, det handlar om att vi går runt i tajta jeans och svettas hela dan och det kan vara rätt nice att slippa svettlukten ibland, för mig själv OCH andra. So what?

     anna 2017-10-21 20:14:39
     Svara
     • Svar på annas kommentar.

      Om det nu är ljumskarna som ska ha deon så kan man väl använda helt vanlig för en 20kr?

      Nej, orimligheten i dessa produkter. Håller också med kommentaren om hur dessa produkter förhåller sig i ett feministiskt perspektiv. Inte särskilt tidsenligt!

      Rebecka 2017-10-24 20:46:32
      Svara
      • Svar på Rebeckas kommentar.

       Ljumskarna? Nej, det är i vecken mellan fiffi och låren. Och där ska man inte ha vanlig deo, eftersom det är såpass nära fiffi. Får jag fråga var nånstans du tänker att man ska ha deodoc-deon, tror du verkligen att man ska ha den inuti fiffi för att dölja doften av underliv? Är det inte rätt självklart att den är till för att motverka svettlukt?

       anna 2017-11-05 13:15:43
       Svara
     • Svar på annas kommentar.

      Oj deodoc är ute i kommentarsfältet igen. Man behöver inte ”sätta sig in i produkterna” innan man bildat sig en uppfattning angående ifall kvinnor behöver produkter fär tusentals kronor för sitt underliv. De här två grundarna är uppenbarligen väldigt bra på att övertala bloggare och strösslar sina pengar över dem. Jag hoppas att Josefin och de andra på resan tänker efter om en sådan här kommunikation faktiskt är så bra ur feministiskt perspektiv.

      Nat 2017-10-22 08:15:32
      Svara
 • Hejsan!! Jag har blivit sugen på att köpa Gabrielle Bernsteins bok!! Vet du varför det finns två böcker med samma omslagsbild men en heter ”Secrets to living a divine life” och den andra heter ”Transform fair to faith”?

  Ellen 2017-10-12 11:21:22
  Svara
 • Bilderna är SÅ fina! 🙂

  Sara Möller 2017-10-12 11:16:03 http://www.saramoller.nu
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!