Happy Friday (dags för gala!)

I min favoritjacka och stickade tröja från H&M

Glad fredag på er bästa ni! Hoppas ni har en härlig dag 🙂 Jag har haft en rolig, kreativ jobb-dag. Jag började dagen med att fota bilder till er samarbete som jag är så glad och stolt över att göra! Det kommer upp nästa vecka, håll utkik!

Nu sitter jag och jobbar klart det sista inför helgen och det är hög tid att hoppa i min galaoutfit för ikväll ska ju jag och Vanja dela ut pris på Influencers Of Sweden-galan 😀 SÅ KUL!! Jag har även suttit med i juryn så är extra peppad på att få se alla vinnare 🙂

Jag fixade min outfit för några timmar sen, hehe.. Och jag kommer ha på mig något jag VÄLDIGT SÄLLAN har. Håll koll på Instagram Stories 😉 Följ mig här!

Hoppas ni får en härlig fredagkväll! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!