Höstfavoriter och shoppingtips som ger dig 20% på Bubbleroom

Hej på er bästa er, i det här inlägget ska jag visa er mina favoriter från Bubblerooms höstnyheter och tipsa er om ett shoppingsätt som ger er 20% i rabatt 🙂

ÄLSKAR den här tröjan! Nu i höst och vinter kommer man ju verkligen bo i mysiga stickade plagg och jag älskar att den här har sån snygg detalj i ryggen. Love it! Du hittar den här!

Tips, tips! Du får 20% på utvalda varumärken hos Bubbleroom (Läs mer på Bubbleroom.se) om du använder koden JOSEFIN du betalar med Masterpass – en digital plånbok som gör din betalning smidig och säker.
Du använder dit av ditt mobila bank-id och så sparas dina uppgifter för framtida köp, så bra!

Här är en annan stickad favorit som jag också kommer använda en hel del i höst. Jag älskar den höga polokragen och att den är otroligt mjuk och skön att ha på sig. Ett sånt plagg som kommer rädda många av mina höstoutfits tror jag 🙂

Nu är det ju hög tid att hitta höstens favoritjackor och den här kamouflagejackan tycker jag är supermysig, du hittar den här! Passar perfekt båda till en snygg vardagsoutfit eller på landet. Älskar att den har den här luvan med fluff, så mysig!

Spana in er höstfavoriter från Bubbleroom och glöm inte att betala med Matserpass och använda koden JOSEFIN för att få 20% på hela ditt köp! Puss J

(Villkor: Erbjudandet gäller när du väljer betalsätt MasterPass. Använd kod: JOSEFIN och få 20% rabatt + fri frakt på din order. (Undantag: Odd Molly, ROCKANDBLUE, New Look, TOMMY HILFIGER DENIM, Calvin Klein, Hollies, D.Brand, TOMMY HILFIGER, Steve Madden, Boomerang, Svea, Ida Sjöstedt, H2H, Truffle, LYDC London, Gessy, Anna Smith, Glossy, Mayline, Bella Milano, Moda Ex, Rea & Beauty. Minsta köpbelopp 100 kr. Gäller t.o.m 31/12-2017.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!