Min Gala-outfit!

Jag var som VANLIGT ute i sista sekund med vad jag skulle ha på mig på kvällens gala.. Vid lunch i dag hade jag ingen aning men som tur var hade jag ett möte inbokat med Gina tricot på eftermiddagen så jag kollade igenom deras showroom och hittade den här klänningen. En tight, lång, glittrig klänning.. Hm, inte direkt något jag brukar ha men va fan det är ju gala så då får man ju satsa 😀 Bästa av allt var att den var SÅ SKÖN! Supermjukt och stretchigt material så kändes som en lång skön mjukisdräkt, haha. Perfekt 🙂

Såklart hade jag sällskap till galan med min Partner In Crime – Vanja! Vi var ju där för att dela ut pris för ÅRETS BUSINESS, så himla kul! Och stort grattis till Therese Lindgren som vann! Och till alla andra som vann under kvällen, heja heja!

Vanjas outfitval kunde vi ju följa i flera dagar och vilket resultat det blev, så snygg!! Så roligt att gå på gala med henne och träffa alla härliga brudar som också var där. Alltid lika kul att träffa de som man bara ”träffat” i sociala medier. Riktigt rolig kväll, och så roligt att både få vara med i juryn och dela ut pris på galan! Snyggt styrt Influencers of Sweden och Linda! 🙂 Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!