Att vila & landa

Hej fina ni! Helgen är nästan slut och jag känner mig helt slut! Jag vill ha en till helg! Jag har tagit det ganska lugnt i helgen, bland annat varit på landet där vi tog dessa underbara bilder. Så himla fint och magiskt! Men just nu känner jag mig så himla trött och vill bara vila. Så ikväll ligger jag på soffan utan att göra någonting. Så himla skönt! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag vakna upp peppad och glad i morgon bitti. Men just nu vill jag bara vila. Det har hänt en hel del senaste tiden och jag känner ett behov av att landa i alltihop. Att bara vara. Jag kollade precis igenom min kalender för veckan och jag har faktiskt en väldigt lugn och skön vecka framför mig och jag ska verkligen försöka ha det så, INTE boka in hundra grejer. För jag vill ge mig själv lite space att bara vara och landa i mina förändringar. Vilket jag tror är väldigt viktigt. Jag har ju gjort vissa förändringar för att må ännu bättre och då vill jag stanna upp och känna in dem. Inte bara köra på som vanligt!

Jag är väldigt bra på att hela tiden vara igång, göra saker, fixa saker, vara på väg mot nästa grej. Jag får lixom anstränga mig för att stanna upp och känna in. Men nu har det verkligen kommit av sig själv och det tror jag är ett resultat av att jag har jobbat med att stanna upp i yogan och meditationen. Just nu känner jag verkligen ett behov av det, vilket känns fint 🙂

Så nu ska jag släppa datorn och bara vara här hemma. Tända lite ljus, kolla på tv och äta något gott 🙂 Hoppas ni får en fin kväll! Love J ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Härligt att känna att man tar vara och känner in de förändringar som man vill göra eller har gjort i livet. Jag befinner mig i liknande situation och förstår precis hur du känner! Superfint inlägg <3

  Mathilda 2017-10-16 10:58:29 http://mathilba.se
  Svara
 • Så skönt med en lite lugnare vecka! Så viktigt!

  Josefine 2017-10-16 07:49:22 http://direktflytt.se/
  Svara
 • ?

  Kattis 2017-10-15 23:04:52
  Svara
 • Så skönt när den känslan kommer på något sätt men också så viktigt att göra det. Fint att du verkar kunna det☺️✨

  Johanna 2017-10-15 22:46:22 http://ensllsam.blogg.se
  Svara
 • Hej! Det är hör inte riktigt till inlägget men jag undrar var du har köpt alla dina FANTASTISKA smycken?! Vill ha alla! Puss puss

  Emma O 2017-10-15 21:38:10
  Svara
  • Svar på Emma Os kommentar.

   Åh, ja :)) Älskar ju smycken. De kommer från Blue Billi, CU Jewellery (min kollektion: http://www.cujewellery.com/jewellery/dream-big), och Anna + Nina 😀

   Kram!!

   josefindahlberg 2017-10-15 23:18:22
   Svara
 • Skrev faktiskt om det här igår, att jag också är duktig på att planera massor under veckan så det blir lite utrymme för spontanitet. Tror både det och att ha tid att landa är väldigt viktigt. Bäst är de ju om man hittar en balans mellan allt, då mår jag i varje fall som bäst. Dock är det ibland lättare sagt än gjort hehe 🙂 Kram!

  Corinne Grönholm 2017-10-15 21:17:16 http://corinnegronholm.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!