Hur var veckans Monday Mantra?

Hej på er fina ni, veckans mantra var ju ”Where focus goes energy flows”. Och jag är SÅ nyfiken på er hur er vecka har varit? Jag har redan fått en hel del kommentarer under veckan och på måndagens inlägg men DELA gärna med er här 🙂

Så fint att dela och inspirera varandra ?

Var det lätt att fokusera på det positiva? Eller tog de negativa tankarna över? Var la du ditt fokus? OM ni känner er bekväma med att dela så gör det gärna 🙂

I morgon är det dags för ett nytt mantra. Håll utkik! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej,

  det som jag kände att Monday-mantra hjälpte mig med var att hitta tillbaka mitt fokus i de situationer när någonting i livet ”testade mig”. När jag mötte en motgång i veckan såg jag inte genast det positiva i det men genom att upprepa mantrat hade jag lättare att släppa det – Jag visste att jag antingen kan ligga kvar och möggla i den ”orättvis” känslan ja upplevde och känna som att universum hade svängt sig emot mig eller alternativt kunde jag försöka tänka positiva tankar, släppa grejen och lösa den med en Plan B och våga lita på att ”universe has my back” och att allting kommer att ordna sig en eller annan väg. Monday- mantra var en så bra påminnelse om att vart jag sätter min energi – så kommer min dag också att reflekteras. Lite samma som kapitlet i boken ”Universe has your back” där hon skriver att your projection is your perception så ifall jag skulle ha fokuserat mig på att resten av veckan kommer fortsätta lika dåligt och att jag kommer att misslyckas då hade jag mer trovärdigt också gjort det men i stället valde jag att fokusera på andra bra saker som hände mig, hur små de än var, och vara tacksam över det jag redan har i mitt liv t.ex. mina nära och kära.

  TACK för att du sprider inspiration och glädje – Det har en inverkan . <3

  Michelle

  Michelle 2017-10-16 14:00:48
  Svara
 • Hej,
  Det som jag kände att Monday-mantrat hjälpte mig med under veckan var att när det kom motgångar så fastän jag inte genast kunder se det som någonting positiv och kände mig nedslagen men genom att påminna mig om mantrat hade jag lättare att komma ifrån den misslyckade känslan jag bar på. – När jag upprepade i mitt huvve ”Where your focus goes, your energy flows” påminde jag mig själv om att jag antingen kan ligga kvar här nu och känna att jag är väldigt misslyckad och att universum har svängt sig emot mig eller istället han jag försöka dra in mina positiva tankar, klura fram en plan B och fortsätta med tanken om att ”universe has my back” och att allting kommer att ordna sig och det kommer att ske bättre ifall jag vågar släppa dåliga känslan och försöker andas in, släppa och fokusera mig på något annat bra som hände mig under veckan eller de andra bra som jag redan har i mitt liv, t.ex. nära och kära.

  Älskar monday-mantra. TACK för det <3 <3

  Michelle 2017-10-16 13:49:23
  Svara
 • Jag tycket det va svårast i början sen kändes det lättare och lättare för det blev mer en vana 🙂 dina bakrunds bilder gör mycket, bästa påminnelsen och sjukt söta<3 🙂 hihi u girl:)

  daniela 2017-10-15 23:56:31
  Svara
 • Det gick bra i början av veckan men i slutet gick det sådär! Men idag har jag yogat & försökt ta det lugnt vilket har hjälpt att fokusera på det positiva. ?

  Lina 2017-10-15 20:42:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!