Min stora förändring – Nu är jag HELT EGEN!

Som jag skrivit om på senaste tiden så har jag gjort en stor förändring i mitt livsschema och nu ska jag berätta hur det ligger till. Ni som lyssnat på veckans avsnitt av podden vet ju att jag har slutat jobba med Urban Gloss. Men jag kommer jobba kvar med Happitude vilket är samma team som Urban Gloss så jag kommer fortfarande vara lite rådgivare till Urban Gloss men jag kommer inte jobba med det aktivt längre. Men jag kommer nog ha svårt att släppa det helt för det är ju verkligen ett varumärke jag ÄLSKAR! Men det har varit en lång resa. Vi startade Urban Gloss för två år sen och det tog lång tid att komma fram till både namnet och våra fem färdiga produkter. Men till slut landade vi i något helt magsikt som nu är lanserat och jag är så glad och stolt!

Men ni som har koll på mig vet ju att jag gör en hel del grejer och att det är lite för mycket för mig. Jag kände helt enkelt att jag måste göra om mitt schema för att orka och för att göra ett bra jobb. När vi lanserade Urban Gloss var det helt klart som att gå i mål eftersom vi jobbat med det SÅ länge. Men jag insåg snabbt att det är NU jobbet börjar och min tid eller kreativitet räcker inte till. Jag ska ju fylla mina egna kanaler med material VARJE DAG! Jag gör så många roliga projekt och egentligen skulle jag vilja fortsätta med allihop men det går inte. Och då kände jag att jag var tvungen att prioritera de som är mina egna och som därmed känns viktigast och rätt för mitt hjärta att göra. Så då fick jag helt enkelt hoppa av Urban Gloss!

I början av september hade vi vårt stora lanseringsevent och det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse att få anordna ett så snyggt event!!

Och att få göra det tillsammans med mitt grymma team! Vilka brudar! Heja er! Tur att jag kommer fortsätta jobba med er när det gäller Happitude 🙂

Och det var helt magiskt att plåta våra kampanjbilder i New York tillsammans med min grymma syrra. Vilka bilder! Älskar dem!

Och filma med våra modeller på HAY Market i Sthlm. Så jäkla kul!!

Och styra ihop vårt event Coffee & Beauty! Så roligt koncept som jag verkligen älskar. Kommer såklart gå på alla ändå, haha 🙂

Och framförallt har det varit en DRÖM att ta fram produkter som jag älskar! Sån jäkla lyx! Och jag hoppas att ni också gillar dem och fortsätter att följa Urban Gloss och tar chansen att vara med och ta fram era nya favoritprodukter. För Urban Gloss vill tillsammans med ER ta fram kommande produkter. Så jäkla kul 🙂 Följ Urban Gloss på Instagram här!
 

Så nu har jag alltså gjort min sista dag på Urban Gloss och är där med HELT EGEN! Alltså bloggen, min instagram och podden är mitt heltidsjobb. HURRA!!! Så jäkla kul! Och det är alltså för första gången ever som jag gör det på heltid. Lite läskigt men det känns så bra och jag känner mig så redo för det!

Och som tur är kommer jag ju kunna jobba från vårt superfina Urban Gloss/Happitude-kontor när jag jobbar med Happitude. Vilket ska bli så kul. Jag har inte alls hunnit med Happi sen vi började planera för lansering av Urban Gloss. Så nu blir Happitude mer i fokus, så roligt! Jag kommer jobba med Happitude på ett övergripande plan, vara med och bestämma nya produkter/ grafisk profil mm. Perfekt arbetssätt som verkligen passar mig och mitt schema.

Jag är så glad över att ha tagit det här steget. Det känns verkligen helt rätt. Och jag är SÅ taggad på att kunna fokusera ÄNNU mer på bloggen. Jag tycker att det blir roligare och roligare med bloggen, så himla kul! Och jag känner att jag får en mer och mer nära kontakt med er 🙂 Så himla roligt och det peppar verkligen mig. Jag älskar att läsa era kommentarer och mejl. Och jag älskar er för att ni följer, lyssnar och kollar det jag gör. Det är ju det som gör det här möjligt för mig! Så all kärlek till er bästa ni!

Nu jäklar kör vi igång den här hösten på riktigt!!

PUSS OCH KRAM OCH DREAM BIG!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Woow, grymt STORT lycka till! Jag hejar på dig! ??? Stor kram!!

  Veronica Pettersson 2017-10-20 07:46:47 http://veronicapettersson.se
  Svara
 • Vart kommer din fina basker och hårband ifrån? 🙂 Kramis!

  Josefine 2017-10-17 21:54:37
  Svara
 • Tack för att du följer ditt hjärta & är modig! Det inspirerar <3
  Jag känner själv att saker börjar "falla på plats". Som Rex Utbildning/jobb/katt osv 🙂 Det händer magiska saker i livet när man börjar vara riktigt snäll till sig själv, sätta sig själv/sina behov i främsta rummet och prioritera relationen till sitt hjärta.

  Tack för att du är modig och bjussar på både happy stuff OCH svärta. Din blogg är en av få jag läser regelbundet numera. Den känns äkta, och jag tror vi alla behöver mer ljus och energi just nu <3
  Fortsätt gå din egen väg coola!

  Rebecca 2017-10-17 18:55:05
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Men ÅH TACK!!! Det värmer så mycket!! Tack snälla för din fina kommentar! Och kram på dig! Heja heja, fortsätt vara snäll mot dig själv <3 KRAM

   josefindahlberg 2017-10-18 15:06:43
   Svara
 • Du är så modig som satsar! ???? Sen jag började lyssna på din och vanjas podd för lite mer än 1,5 år sedan har jag också gjort en stor förändring i livet. Tack vare er vågade jag sluta på mitt heltidsjobb som målare och följa min dröm om att bli lärare. Hoppade in i den akademiska världen och började plugga förra hösten. Känner att jag verkligen kan göra skillnad för så många människor och ge alla barn samma chans till utbildning i det jobbet. Så tack för allt ni gör, ni gör verkligen skillnad genom att dela med er om hur ni följer era drömmar och ert mod sprider sig till fler ❤️ Älskar dina spirituella inlägg i bloggen och monday matra, de hjälper mig i min yoga och meditation. Så tack, tack för allt mod och tack för all pepp ??

  Miccan 2017-10-17 07:50:07
  Svara
  • Svar på Miccans kommentar.

   WOW!! Heja dig!! Fan va härligt! Och vilket viktigt jobb! TACK för att du delar! All lycka! Kram ?????

   josefindahlberg 2017-10-17 09:57:05
   Svara
 • BÄSTA!!! <333

  Yonna 2017-10-16 22:06:57
  Svara
 • Jag tror jag har frågat denna fråga innan men vet ej om jag har fått frågan besvarad men hade blivit jätte tacksam för svar 🙂 men om du tex hade haft problem med benen, alltså gått annorlunda.. hur hade du tagit de? Hade du sagt till nya människor som du inte träffat innan att du hade gått annorlunda om du skulle träffa dem? 🙂

  Anna 2017-10-16 20:40:17
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hejsan Anna, jag vet att jag svarade förra veckan men kanske inte är lätt att hitta bland alla kommentarer 🙂 Nej jag tror inte jag skulle sagt det, känns inte som att det spelar någon roll. Men det beror ju på hur man själva känner såklart. Om man tycker att det är en stor grej. Men spontan känner jag att det inte har något med personen att göra <3 Hoppas du får en fin dag! Kram

   josefindahlberg 2017-10-17 09:55:05
   Svara
 • Grattis till ditt nya steg i livet! Helt fantastiskt ?

  Enna 2017-10-16 18:59:08 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Det här kommer bli toppen Jossan!! 😀

  Victoria 2017-10-16 18:22:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!