Fläta & firar-lunch!

Hej på er fina ni, hoppas ni har haft en fin morgon och att ni hade en bra måndag. Så här såg jag ut i går. Jag drog på mig mina stora örhängen från Monki och slänge ihop en fläta 🙂


Jag gör ju väldigt sällan ”en frisyr” men i går fick jag feeling och gjorde den här stökiga inbakade flätan på sidan. Gulligt va? 🙂

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu, färgglada blommor och senaste numret av Costume 🙂

Sen var det dags för lunch med den här pinglan, mig partner in crime Vanja! Vi åt finlunch och firar-lunch på Nytorget 6 och när vi fick vårt fönsterbord kom vi på att det är PRECIS SAMMA bord som när vi träffades för FÖRSTA gången för två och ett halvt år sen.  Vi satte oss på de höga pallarna och började prata om ALLT som har hänt under dessa ord. Om hur vi vågat säga upp oss, gjort om i våra livsscheman, skaffat kontor ihop och om våra kommande gemensamma projekt som vi SNART kan visa er!

Vi har ju nämligen väääärldens roligare varumärke på gång. Vi är SÅ nöjda, SÅ glada och SÅ peppade på att visa er våra produkter. I går morse sprang jag till Drömmis för att ta emot vår FÖRSTA LEVERANS från DHL!! Och lyckan när vi såg produkterna för första gången live – var total! Det var bättre än vi någonsin kunnat tro! Och därför är vi så jääääkla taggade på att äntligen dra igång det här på riktigt!

Vi håller ju nu på att ANSTÄLLA en tredje person till vårt team – så coolt!!! Och så fort hon är på plats kommer vi köra igång, så snart, snart kommer vi kunna visa er vårt nya kärleksbarn 🙂

Ha en magisk tisdag! Puss på er J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ni är så grymma!! Heja er tjejer!!

  Isabelle Burlin 2017-10-18 21:14:24 http://isabelleburlin.blogg.se
  Svara
 • Hejsan vackra du!

  Var har du köpt den vita blusen du har på dig på bilden där du står i profil och visar din ursnygga fläta? Inte den från Monki utan den med lite spetsliknande material.
  Du ger mig så mycket inspiration! Tack för det!

  Ha en fin dag!

  Noomi 2017-10-18 16:04:17
  Svara
 • Oj vad spännande! Ser fram emot att se vad det är ni har tagit fram 🙂

  Alexandra 2017-10-17 19:26:01 http://alexandrabylund.com
  Svara
 • Mycket snyggt med flätan! Du ser nästan yngre ut med håret från ansiktet. Men åååh, spännande att vi snart får veta, tippar på succé redan nu. Som jag sagt innan, väldigt klokt att du lyssnat på din magkänsla och fokuserar på det du verkligen vill och tror på i livet nu, helt rätt och viktigt. Ingen annan känner dig bättre än vad du gör:)) Läskigt ibland att man måste säga nej och inse sina begränsningar, men ett gott tecken att man kommit dit. Återigen, det märks att du bloggar annorlunda nu, ännu mer pepp och 100 step upp, gilla gilla! KRAM

  Åsa 2017-10-17 13:14:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!