DW Night Out! (och vad spådamen sa!)

Vilken kväll! I går bjöd alltså Daniel Wellington in till fest! Jag har ju precis börjat jobba med dem så det var superkul att få vara med på en sån här rolig kväll! Den började i deras nya pop up butik på Birger Jarlsgatan där vi minglade runt och spanade in den supersnygga butiken som känns mer som ett vardagsrum. Love it! Den här gullisen var till min stora glädje där!

Min kompis Vicky var också med 🙂 Så roligt!!

Och Lena var där!! Eller ja Rami 🙂

Sen drog vi vidare till festen som var i skyddsrummet på Söder, yes -för  en gång skull hade man nära hem 🙂 Och allt på festen var snyggt! Snygga detaljer överallt!

Hur fint att servera drinkarna i de här ”ananasglasen”? Love it!

Och så fanns det en SPÅDAM! Så roligt! Såklart gick jag dit och nu ska jag berätta vad hon sa, vääääldigt spännande..

Hon började med att säga att jag är en glad och kreativ person som kan känna av andra människor och påverka andra människor – Ja det borde ju stämma iom bloggen mm 🙂

Sen såg hon att jag skulle byta inriktning på jobbet inom tre månader och att det skulle ge mig MASSA PENGAR!

VAD ÄR DET JAG SKA GÖRA?? Haha, så kul! Jag tror iof jag vet, ni som läst att jag har haft ett sign ”giraff” vet ju att jag funderat mycket på vilken väg jag ska ta i livet och jag har börjat hitta en ny väg som jag tycker är mer och mer intressant och känns rätt i hjärtat. Så det kanske är den hon menar.. Vi får helt enkelt vänta och se 🙂 Så spännande!

Sen sa hon att jag har haft det rörigt på relationsfronten, no shit… Och att jag snart är redo för mitt livs kärlek och att jag kommer träffa honom i mars 2018 – OM ETT HALVÅR?! Så lång tid… Haha.

Men innan jag är redo för det måste jag göra mig av med lite till av mitt gamla bagage, rensa ut skiten så jag är redo för det som är helt rätt.

Och jag tycker det låter toppen! Jag tror på henne! Haha… 🙂

Det roliga är att jag och min kompis pratade om att spå oss i går morse, hon ska nämligen spå sig i dag och då hade jag ingen aning om att den här spådamen skulle vara på eventet. MEN iof vill jag göra det i lugn och ro på riktigt. Jag ska verkligen se till att göra det snart! Så kul! 😀

Har ni spått er?

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej! Måste bara få fråga, vad är det för fin klänning du har på dig? Blev helt kär i den!

  Lisa 2017-10-28 15:39:17
  Svara
 • Hej!
  Jag har blivit spådd ett par gånger och tycker det är så fascinerande! Jag spår själv i tarotkort, det är så spännande 🙂
  Förra helgen var jag på en mässa med medium, shamaner och spådamer – väldigt kul. Var bland annat på en seans för första gången.
  På instagram har jag ett tarotkonto @tarot_solen där jag lägger ut veckans kort och tar emot frågor för läggningar via PM.
  Titta gärna in hos mig!

  Åsa 2017-10-20 09:21:50
  Svara
 • Kan det vara samband mellan att du byter inriktning på jobbet sen träffa du ditt livs kärlek via den vägen? Men åhh vad spännande! <333 Kan du tipsa om någon bra spådam?

  Chanapha 2017-10-20 06:47:13 http://chanapha.se
  Svara
 • Hej Jossan! Jag spådde mig i måndags hos en skitgullig tjej vid Fridhemsplan. Hon är supercool och satt i princip och pratade om hur mitt liv har varit, är just nu och kommer se ut längre fram. Kunde relatera till nästan allt! Sjukt! Hittar du ingen kan jag verkligen rekommendera henne 🙂 kram Linn

  Linn 2017-10-19 22:50:20
  Svara
 • Berätta om Christian! Nyfiken 🙂

  Sofia 2017-10-19 21:50:47
  Svara
 • Vad heter spådamen? Kan man gå till henne? 🙂

  Matilda 2017-10-19 18:54:35
  Svara
 • Halloj – kom over din IG for ett tag sedan och blev sa glad nar jag sag att du nu jobbar med DW. Du verkar verkligen supercool och sa harlig energi!

  Karin 2017-10-19 17:58:37
  Svara
 • Har aldrig blivit spåd men det låter som en otrolig upplevelse✨

  Enna 2017-10-19 16:06:30 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Roligt! Det ser ut som en toppenkväll! 🙂

  Johanna 2017-10-19 15:34:04 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Jag var i Oslo hos en kompis för ett par år sedan och blev spådd(heter det så?). Hon använde sig av tarotkort och kunde berätta skrämmande och rysliga detaljer som ingen annan visste om mig. Hamnade typ i chock efteråt.. ☺️

  Johanna 2017-10-19 12:24:36 http://www.zarahjo.com
  Svara
 • Jag skulle vilja spå mig! Har aldrig gjort det. Har dragit lite kort för mig själv men det är ju inte samma sak.

  Sandra 2017-10-19 11:00:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!