Hårsnack, vardagsblusar & hur jag mår!


Hej på er fina ni, hoppas ni har haft en härlig torsdag. Är det inte galet att det redan är torsdag kväll? Veckorna går så fort! Så härligt med strålande sol i Stockholm i dag, det ger ju sån energi vilket jag verkligen behövde i dag. Jag var SÅ trött när jag vaknade, kanske för att vi festade loss igår iof men min trötthet satt i till och från hela dagen. Jag känner mig lixom rätt slut så jag ser fram emot att det är helg igen 🙂 Den här veckan har varit rätt rörig på många känslomässiga plan. Både roliga nyheter men också jobbiga grejer som hänt som såklart tar på krafterna. Men allt känns ändå bra! Jag känner att jag går in i ett nytt kapitel vilket känns skönt. Som spådamen sa i går, lämna det röriga bakom mig 🙂

Men en helt annan grej – Ser ni hur långt mitt hår har blivit?? Vad hände? Jag har inte haft så här ”långt” hår på flera år. Jag vet inte om jag ska klippa eller behålla och låta växa.. Vad tycker ni??

Och nu till denna härliga blus som jag klickade hem från Loavies för några veckor sen 🙂 Superfin vardagsblus tycker jag! Hårbandet kommer från MQ och örhängerna fick jag i födelsedagspresent om min kompis Martina och de kommer från Mango.

Nu ska jag gå på promis med en kompis och sen packa upp massa grejer jag köpt till hemmet, så kul! Vi ses på Instagram Stories – följ mig här! Ha en fin kväll! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kort är du så otroligt extra fin i!

  Elin 2017-10-21 09:59:23
  Svara
 • Så fint hår! Jag tyckte dock att du passade så hiiiiimla bra när du hade det superkort, det var verkligen en ”riktig frisyr” och såg så coolt ut. Då hade du även ganska markant sidbena som var asfint. Men om du är sugen på att låta det växa så tycker jag att du ska göra det! Jag brukar alltid låta mitt hår växa en del och sen klipper jag det superkort. Det är så kul med hårförändringar tycker jag <3

  Ellen G 2017-10-19 20:23:42
  Svara
  • Svar på Ellen Gs kommentar.

   Ja jag är nog mest ute efter en förändring :))) Kul med lite längre så man kan göra lite frisyrer 🙂 Hm får fundera lite till :)))) Kram

   josefindahlberg 2017-10-19 21:17:34
   Svara
 • Jag tycker du är fin i det ’korta’!
  Alla andra har ju långt… ?

  Annika 2017-10-19 18:36:58
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Jag kort kommer der absolut vara, men vet inte om jag ska ha kvar som nu till axlarna eller klippa kort.. Tror jag gillar den här längden 😀 Kul att kunna göra lite frisyrer 😀

   josefindahlberg 2017-10-19 21:16:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!