Friday Outfit!

Hej fina ni, hoppas ni har en härlig fredag! Jag jobbad med Vanja på Drömmis i förmiddags men sen åkte jag till Ikea med mamma för att köpa lite grejer hem, håller ju på att fixa för fullt här hemma 🙂 Så kul!

Så här såg jag ut i dag: Jacka & tröja Zara jeans Levis och mina nya storieskängor hittar ni – HÄR! – annonslänk!

Älskar att de är rätt klumpiga, så snyggt tycker jag! Passar både till vardags och fest, perfekta höstskor för mig!


Och såklart mina favoritsmycken på det. En mix mellan Blue Billi, min design för CU jewellery och Thomas Sabo!

Så härligt med helg! Även om det nyss kändes som helg.. Den här veckan har varit rätt rörig och lite för mycket så ser fram emot en lugn och härlig helg! Jag ska bara göra massa mysiga och roliga grejer. Börjar såklart med Idolkväll tillsammans med min kompis Martina 🙂 Så härligt!! Hoppas ni får en underbar fredagkväll! Puss J

Psst! Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!