Nya inredningsdetlajer i mitt sovrum!

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag har fixat massa här hemma och ska visa er allt men vi börjat med sovrummet! Jag har tagit in lite nya detaljer som jag tycker får det att kännas mer som ett rum än bara där jag har sängen. Några enkla knep att ta till om man vill skapa samma känsla i sitt eget sovrum 🙂

Jag har skaffat mig en liten sovrumsmatta – hur fin? Direkt får jag en mer ”rumkänsla” när jag sätter ner fötterna på matten i stället för det kalla golvet.  Älskar också den här bohemiska stilen på mattan, så fin!! Du hittar mattan (här).

Jag la massa tidningar i en trave under skrivbordet för att få upp min växt lite vilket också gör att den delen av rummet känns lite mer ”möblerad”. Enkelt knep som blir personligt och snyggt tycker jag. Jag bytte även ut min stol till en pall för att få lite mer plats. Jag la en fårskinnsdyna på pallen, så mysigt 🙂  (liknande fårskinnadyna hittas här)

Jag ÄLSKAR ju guldiga solspeglar och har ju flera stycken men den här som är lite maffigare är ju så snygg!! Passar perfekt i lilla hörnan. Spegeln hittar du – (här!)
 
Jag rensade även bort massa kläder som hängt på dessa krokar, så nu hänger bara min hemmakimono och de bh-toppar jag använder mest. Rent och fint!

Så mysigt att få det fint i sovrummet, det är ju det FÖRSTA man ser när man vaknar. Såklart ska det vara fint och kännas härligt!

Gillar ni? Puss J

Psst! Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • SÅ FINT!!!! Du ger så mycket inspiration!!

  Linn 2017-10-20 21:01:16 http://linnbank.blogg.se
  Svara
 • Så fint! det är omöjligt att kika in på din blogg och bli irriterad eller sur. Det är bara sunshine✨ och härliga tankar och bilder såklart (Även jobbiga tankar såklart, men man lämnar inte bloggen nedstämd utan du pekar mot hopp konstant)
  Måste bara berätta en grej. Gick in på Youtube härom dagen och såg ”The universe got you back” som en rekommendation. Klickade på den och Oprah presenterade Gabrielle. Vet att du pratat mycket om henne men nu kände jag ”jag fattar hypen”
  Den kom så perfekt lägligt i mitt liv just nu och gav mig en mental shift och såg sol strålarna. Plus att detta med signs va så galet… Long story men they happened recently Utan att hört henne prata om det utan jag bett om ett visst sign.
  Anyways, never stop doing what you’re talented at when you keep inspiring and fulfilling your purpose.

  Amanda 2017-10-20 16:09:40
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   MEN AMANDA! Tack 😀 Sååå glad jag blir för din fina ord och så glad jag blir för din skull att du fattat grejen 😀 Välkommen till en ny värld 😀 Så magsikt!!!!! Kram!

   josefindahlberg 2017-10-20 16:46:16
   Svara
 • Så nu ska jag sluta läsa din blogg utan att någonsin kommentera. Jag inspierar verkligen av din inredning. Superfint. Gillar bordet i hörnet men mest Monsteran på magasinhögen. Och mattan är såklart också fin.

  Dorotea Pettersson, tidscoach 2017-10-20 13:45:21 http://www.dorro.se
  Svara
 • Hej Josefin, du verkar som en tjej som har båda fötterna på jorlden och vet verkligen vad du vill o hur man gör för att nå sina drömmar så om du hade flyttat till en ny stad hur hade du lärt känna nya människor? Om du inte kände någon i huvudtaget, i den staden.

  Camilla 2017-10-20 13:10:40
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Det där är ju lite klurigt men såklart måste man hitta på saker för att träffa nya människor. Även om det känns pinsamt och jobbigt att ”bjuda in sig själv” eller gå fram och snacka med någon du inte känner. FAKE IT TIL YOU MAKE IT! Var helt öppen med det, säg att du är ny i stan och att du vill träffa härliga människor att hänga med. Bättre att vara härlig 🙂 Och använd dig av sociala mediers härliga kraft. Skirv i FB-grupper tex min grupp Power babes – https://www.facebook.com/groups/1744296452552877/ där anordnas det träffar och fikastunder hela tiden med tjejer som vill träffa nya vänner 😀 Prova det om du inte gjort det än!! KRAM

   josefindahlberg 2017-10-20 16:44:35
   Svara
 • ÅH du har så fint!!!! 😀

  Spinkfinger 2017-10-20 10:37:08 http://www.spinkfinger.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!