Min helg i bilder!

Hej fina ni, hoppas ni har haft en härlig helg! Det har jag och nu tänkte jag visa er hur den har sett ut. Den här bilden är från i lördags kväll men vi börjar jag fredagen 🙂

Jag firade in helgen hemma hos min kompis Martina i hennes och hennes mans drömlägenhet som jag kallar för ”slottet” – det är SÅ stort och fint! Vi beställde vår favoritsushi och kollade på Idol. En perfekt fredag alltså! Jag älskar ju idol 🙂 Så kul!

Jag började lördagen med en lugn morgon hemma. Jag pratade med min ”mentor” som jag alltid gör vid 9.30 på lördagar och åt frukost i lugn och ro. Så bra start på dagen! Sen gick jag ut på långpromenad på Söder med…

Martina igen 🙂 Efter en skön promis i detta UNDERBARA höstväder åt vi typ den godaste fikan ever på il caffe vid Hornstull. Den här frömackan var helt sjuuukt god och såklart bullen också 🙂

MUMS! Älskar att fika på helgen. Det blir minst en fika varje helg för mig! 🙂

Jag la upp den här bilden på Instagram och fick kommentarer om att det såg franskt ut, vilket passade bra då jag och Martina satt och planera vår weekend till PARIS! Hurra! Så glad!

På eftermiddagen var jag hemma och fixade lite grejer på datorn och sen var det dags att äta igen 🙂 Min kompis Fredrika kom över på middag och jag beställde hem plockmat från Tabouli – mums! Och såklart kollade vi på premiären av Så mycket bättre! Jag kollar ju aldrig på serier men jag ÄLSKAR ju tv-program som Idol, Så mycket bättre och Lets Dance. Det ser jag nästan alltid på 🙂

Men sen fick det vara nog med soffhänget! Vi drog på lite skön musik och tog fram plattången.

Lite läppstift på det och vi var redo för en kväll på stan. Vi drog in till Boqerian och dansade loss innan vi promenerade hem genom gamla stan. Så härlig kväll!

I morse vaknade jag upp till min gulliga lägenhet. Jag har verkligen blivit nykär i den efter att jag gjort om. Här ser ni också lite av mina nya matta som är mycket mindre än min förra och är mer vit. Och mitt runda bord som jag bloggade om i går – kolla här!

Sen åkte jag in till stan, mötte upp Fredrika och gick till Sergels torg för #MeToo manifestationen. Som var SÅ BRA!


Det var tal och uppträdanden och alla var så otroligt gripande och viktiga! FY FAN VILKEN KRAFT DET VAR! Och som denna hashtag dragit igång. Sån otrolig viktig kraft!! Läs mitt blogginlägg om #MeToo här!

Efter #MeToo gick vi in på Åhléns och åt på mitt favoritställe Sally Voltaire, mums så mycket gott det fanns där! Jag åt en glasnudel- och kålsallad med tofu och så delade vi på en citron och marängpaj till efterrätt, mums!

Sen mellanlandade jag hemma i någon timme, gjorde guldmjök, fotade bilder till Monday Mantra, mediterade och yogade en snabbis. SÅ MYSIGT BREAK!

Sen var det dags att äta lite till 🙂 Min kompis Vicky bjöd in på inflyttningsvåfflor i sin nya lya i Årsta. Så himla gott och mysigt!

Nu sitter jag hemma med tända ljus, dricker te och bloggar. Superhärlig söndagskväll men ska försöka få det lite lugnt och skönt innan jag ska sova. Ska nog försöka börja kolla på en serie 🙂 Hoppas ni occkså har en skön kväll! Puss och kram på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!