Dagens outfit & magisk lunch!

Alltså HUR FINT? I dag var jag på lanseringslunchen av Ellos nya bohemiska märke Joelle som jag snart ska göra ett samarbete med, så kul. Håll utkik 🙂 Och de hade verkligen skapat en helt underbar känsla i lokal (som är samma som vi hade Urban Gloss event i).

Det var också en helt magiskt god lunch. Under räkorna, mangon och avokadon gömmer sig massa goda glasnudlar. Mums! Och en supergod efterrätt som var någon form av rawballgrej och hallon. MUMS! Vilken lyxlunch!

Jag hade på mig min favoritstickade tröja från H&M som jag köpte förra året och använt så sjukt mycket, nu flyttar jag in i den igen 🙂 Under den hade jag en mörkblå spetsklänning från nya Joelle (hittas här!) annonslänk! och till det mina nya grymma boots som jag köpte på Scorett förra veckan. Älskarrr!

Hur gullig var inte den här lilla sänghörnan? Så mysig!

Efter lunchen gick jag hem i gen, (ÄLSKAR när events är på Söder) och fotade loss massa bilder till bloggen som kommer upp inom kort. Jag har ju precis blivit helt egen och jobbar alltså heltid med min blogg, Instagram och podd. Vilket är helt galet kul och jag märker huuuur mycket mer tid jag har. SÅ skönt! Vilken skillnad. Får man ha det så här bra tänker jag? Nästan att jag vill ta ett nytt jobb bara för att, haha.. Nej då, det är ju helt klart ett heltidsjobb MEN jag är ju van att jobba så mycket mer. Men snart lanserar ju jag och Vanja vårt EGNA varumärke och då lär det bli full fart igen. LÄNGTAR!

Så härlig lunch i alla fall! Tack Ellos! Hoppas ni också har haft en fin tisdag bästa ni! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!