Frukostparty och dagens outfit!

Glad torsdag på er! Vilken jäkla morgon jag fick. Den började med tidig morgonträning på gymmet med min träningkompis Cissi. Sen promenerade jag från Sats på Söder till vårt kontor inne i stan där det väntade en BRAKFRULLE! Petra hade nämligen bjudit in oss till ett frukost event med Jacob Creeks alkoholfria bubbel och de bjussade verkligen på vardagsparty!

Utanför vårt rum har vi en lounge som vi delar med rummet bredvid och där hade de dukat upp värsta frukosten, SÅ fint och SÅ gott!

Och så här snyggt var det på bordet, vilka blommor!! Duktiga Carro som satt ihop! Heja dig!

Sen fick vi en till överraskning, nämligen at de pyntat och fixat inne på vårt kontor. KOLLA VA FINT! Och det luktade jul. De hade tänt supergoda doftljus från Lagerhaus som doftade juuuuul. SÅ MYSIGT! Längar till december när det är tända ljus och lussebullar var och varannan dag. Mums!

Blus By Timo och jeans Vintage Levis

Ser ni va fint stylad jag är i håret? Petra och gänget hade ju nämligen tänkt på allt så det fanns hårstyliaster från Bangerhead på plats så jag passade på att få lite fina lockar. Passar ju bra eftersom jag ska hålla i ett beauty event ikväll tillsammans med Vanja. Ses vi där? Vi är i i-Huset i Lindköping mellan 16-20 ikväll 🙂 Nu ska jag jobba på innan jag måste sticka till tåget! Ha en härlig torsdag (SÅ galet att det redan är torsdag btw), haha. Puss på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!