Glad fredag! (Mina planer för helgen)


Happy Friday på er bästa ni! Hoppas ni har haft en härlig morgon! Jag sitter hemma och jobbar innan det är dags att sticka in till stan på lunchmöte. Skön start på denna dag!

Efter mitt möte i stan ska jag och Vanja till Kungen Kurva Shoppingcenter och göra samma sak som i går, nämligen hålla i dett härligt skönhetsevent mellan 16-20. Ses vi där? 🙂

Efter eventet blir det hem och kolla på Idol SJÄLV! Ska bli sååå skönt att bara chilla hemma med mig själv. Och i morgon ska jag försöka sova uuuuuut. De senaste dagarna har jag vaknat ORIMLIGT tidigt och inte kunnat somna om..

Jag ÄLSKAR både de här looksen (förutom pälsan, fuskpäls for the win!) och är sugen på att kolla runt lite på stan i morgon 🙂 Hur fin är första toppen?! Så snygg! I morgon kväll ska jag äta middag med mina tjejkompisar och gå ut så kanske vill hitta något snyggt att ha på mig också 😀

På söndag ska jag yoga och meditera!! Kanske kör lite i morgon också, såååå härligt!! Nu när jag har den här härliga känslan i kroppen vill jag bara ha mer och mer 🙂

Men mitt största mission i helgen är att skriva på min bok. Jag har nu skrivit en tredjedel men har många tecken kvar… Så i helgen ska fingrarna flyga över detta tangentbord. Så kul 😀 Tänk att jag ska ge ut en bok – Så peppad!

Och sist men inte minst vill jag tipsa om en intervju med mig där jag snackar om drömmar, ”just do it” och om att man måste heja på dig själv! Läs här!

Hoppas ni får en MAGISK fredag! Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!