Min magiska byxdress!

Inlägget innehåller annonslänk

Glad fredag på er fina ni! Ser här har jag sett ut här hemma i dag. I min nya FAVORITJUMPSUIT som är typ det skönaste jag har haft på mig. Den är så mjuk, skön och fin! Hämtade ut paketet i morse och är redan kär!

 

Du hittar den här! – annonslänk!

Så mysig att bara mysa runt hemma i men jag tänker också att den kan vara snygg på fest. Jag funderar på om jag ska ha den i morgon när jag går ute… Så är man lite härlig partyhippi typ?! 😀

 

Fin att ha både med och utan hårband tycker jag! Så himla nöjd med detta köp! Älskar den! Nu måste jag byta om och hoppa i min outfit jag ska ha på scen ikväll.. Taxin kommer om 20 min, hm undra vad jag ska ha på mig… Kanske får ha den här hela helgen, hehe 😀 Ha en grym fredag! Puss Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Jag är så himla nyfiken på hur du lyckats få upp ditt lilla skrivbord där i hörnet! Är det endast skivan du har köpt och satt dit eller hur har du gått tillväga? 😀 vill göra likadant, och om skivan är köpt vart är den ifrån?
  Tack!

  Emmy 2017-10-28 12:09:26
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Visst är det gulligt 😀 Men det fanns faktiskt där när jag köpte lägenheten men det är två lister under och sen en trekantig skiva så går nog rätt lätt att fixa 😀 Så fint! Kram

   josefindahlberg 2017-10-28 12:12:22
   Svara
 • Så snygg!

  Kattis 2017-10-27 22:56:37
  Svara
 • Du har så många fina hårband, vart köper du dem? Vart är detta du har på dig ifrån?

  Linda 2017-10-27 14:17:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!