Frukost på golvet!

Glad helg på er fina ni! Hoppas ni har haft en härlig morgon. Jag har varit helt slut! Vaknade vid nio men åt frukost nu (vid tolv) bara legat på soffan och kollar på tv och pratat i telefon. Känner mig så trött! Och därför är det såååå skönt med helg 🙂 Nu när jag fått i min frukost och kaffe känner jag mig piggare och ska snart ta mig ned på stan med en kompis. Men så skönt att mjukstarta helgen för sig själv.. Riktigt skönt!


Jag dukade först upp frullen på bordet men sen tänkte ja, ne så mycket mysigare att äta på golvet. Jag har ju nämligen världens skönaste madrass som jag nytt köpt. Den är helt magiskt skön att sitta och ligga på! Så vill helst hänga på golvet hela tiden nu 🙂

Du hittar madrassen här! – annonslänk!

Det är ju också väldigt fin tycker jag, i grått linne. Så mysig inredningsgrej som annars får gömma sig längs väggen bakom bordet men som jag drar fram rätt ofta. Både när jag har vänner hemma och man skönt att sätta sig på golvet, om jag själv vill ligga väldigt skönt när jag tittar på tv eller läser en bok eller efter min yoga – då ligger jag och vilar på denna magiska madrass. Så mysig!!


Jag ska verkligen njuuuuta av den här helgen. Mysa, äta gott, hänga med mina vänner och bara ha det gött! Så härligt! Det blev väldigt mycket jobb i veckan så jag tänkte nog strunta i datorn så mycket jag kan i helgen. Såklart kommer jag lägga upp lite inlägg på bloggen men förutom det blir det inget! Resten får jag ta tag i på måndag! Hoppas ni också får en härlig helg! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!