Var ska jag åka i vinter? Och en reserabattkod till er!

Jag vill SÅ GÄRNA åka någonstans över nyår och vara borta i ett par veckor. De två senaste vintrarna har jag ju åkt i väg på en yogaresa men den här vintern vill jag åka på en egen resa men yoga mycket ändå! När jag kollar tillbaka på dessa bilder från Costa Rica för två år sen blir jag sååååå sugen på varma vindar, härliga vågor och palmer. Jag måste boka en resa nu!

Jag har ett samarbete med Booking.com där ni får en härlig rabatt på er nästa bokning (se mer info längre ner i inlägget) och gör att jag också vill boka en vinterresa! Men jag vet inte var jag vill åka?!

Jag & Maggie i Costa Rica 🙂

Jag måste kolla med någon kompis som också är sugen på en vinterresa. Jag och min kompis Linda ska boka en resa men det är lite senare i januari/februari så jag kanske får vänta tills dess eller boka två 🙂 Men vill så gärna åk på en härlig tjejresa, yoga, dricka smoothies och bada. SÅ LJUVLIGT!

Livet bland palmerna är ju bara så härligt! För två år sen gjorde jag min första vinterresa NÅGONSIN och nu har jag blivit hooked. Jag måste få till en i vinter också!

Var har ni rest över nyår? Har ni något bra tips? Jag är ju väldigt sugen på Bali.. Har någon varit där? Vilken årstid? Dela gärna med er 🙂

Eftersom jag har ett jobb jag kan sköta nästan varsomhelst ifrån bara jag har internet så kan jag ju resa en hel del och jag känner verkligen att jag ska utnyttja det så mycket jag kan nu 🙂

Tänk va härligt att få packa väskan med badkläder och klänningar mitt i snökaoset här hemma 🙂 Även om jag tycker att vintern kan vara väldigt mysigt så behövs det ett break även för mig…


Och NU till mitt erbjudande som jag hoppas gör er happy och taggad på att boka er resa 🙂 Det är nämligen så att ni får 250 kr i rabatt om ni bokar eran resa på Booking.com. Hur bra? Det gäller både om ni ska boka en lång vinterresa eller en weekend i Paris (som jag ska åka på om två veckor… LÄNGTAR!!) Eller ja, rabatten gäller oavsett var du åker – det enda kravet är att din bokning är över 500 kr. Rabatten syns inte direkt så ni vet utan ni kommer alltså få tillbaka 250 kr efter ni haft er första övernattning på bokningen 🙂 Så ni har koll!

På Booking.com finns det otroligt många olika boenden (1,4 miljoner!!!) och i över 226 länder världen över. Så det finns mycket att spana in! Så kolla in Booking.com på den här länken för att få min rabatt och se alla härliga ställen som finns!

Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ska snart boka en resa så detta kommer perfekt, tack! ? Bali är riktigt najs! Jag var där förra året, och finns så mycket att göra och massa sköna människor att träffa!

  Aumarin 2017-11-01 09:12:16
  Svara
 • men alltså åh vad resesugen man blev nu, så himla härliga bilder!
  har varit lite nyfiken på den där fina kortleken nu ett tag, vart får man tag i en sån? 🙂

  angelica 2017-11-01 08:01:49 http://angelicalmv.blogg.se
  Svara
 • Sri Lanka!!

  Dani 2017-10-31 11:15:19
  Svara
 • Nice erbjudande! Jag fastnade dock med ögat på boken på andra bilden nerifrån, boken ”one line a day”, vart har du hittat den månne? Fy vilken kul grej att göra! Klem klem till dig och tack för all inspo <3

  Anna 2017-10-30 19:17:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!