Vilken jävla måndag! (& dagens outfit)

Alltså i dag har jag känt mig så lycklig ända in I SKELETTET!! Jag och Vanja har nämligen plåtat våra produktbilder i dag och det blev så fint att vi skrek, grät, nöps, skrattade och vi båda fick så många glädjerus i kroppen i dag! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR ATT VI GÖR DETTA! ATt vi gör det ihop, att vi får förverkliga något vi pratat om sen vi träffades, att vi gör det HELT själva och att det till och med blir BÄTTRE än vi trott (eftersom vi alltid har skyhöga förväntningar så trodde vi typ att det var omöjligt…) Men det blir så jäkla bra!!

Vi pratar mer om denna magiska måndag i veckans podd som kommer ut på onsdag, lyssna då 🙂

Jag och Vanja är ju typ som systrar eller ja kanske till och med tvillingar. I dag såg vi nämligen exakt likadana ut utan att veta vad den andra skulle ha på sig. Vi tog bild på oss men det kan vi inte visa än, hehe – för vi båda håller i produkterna.. Men den ska ni får se sen när vi lanserar allt. Inom en väldigt snar framtid. Håll ut!!!

Jag har i alla fall på mig keps från Beyond Retro, Fuskpäls H&M, Blus Zara och jeans Levis

Man ÄLSKAR ju att ha en sån här måndagspepp! Och lyckan håller i sig. Jag känner mig så oerhört glad och tacksam i dag. Så himla härligt!! Och jag hoppas att ni också fått en bra start på veckan!!

Hittade denna snygga cykel också, men som satt fastkedjad i staketet.. Men har man ingen egen så får man ju låtsas, hehe… NU ska jag spana in en grej innan jag ska hem och packa för Frankrike i morgon, SÅ KUL!! Häng med mig på Instagram Stories för att se vad jag ska göra. Ha en magisk kväll! PUSS OCH LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh jag ser så mycket fram emot att se vad ni skapat!

  Maya 2017-10-31 10:10:01 http://www.mayalarsson.se
  Svara
 • Cool tjej! Finns fluffet i butik nu?

  Rebecca 2017-10-31 07:54:12
  Svara
 • Du är så jäkla cool och bara kör din grej och det blir jag verkligen inspirerad av! För ett tag sedan berättade du att du skulle skriva en bok om din nykterhet så jag undrar bara lite hur det går med det och när den i isåfall kommer? Jag hade jättegärna läst den för tycker att just nykterhet är ett så viktigt och spännande ämne i dagens samhälle <3

  Madeleine 2017-10-30 20:49:04
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   åh TACK!! 😀 Jag skriver för fullt!! Den är planerad att komma ut i augusti nästa år 😀 SÅ peppad!!! <3 Kram på dig!

   josefindahlberg 2017-10-30 20:52:16
   Svara
 • Hej Josefin! Undrar om du skulle kunna tänka dig att sälja din twist and tango pälsjacka till mig? Hör av dig på min mejl [email protected] om du är intresserad så kan du få mer info om vilken jag menar ? tacksam för svar! Mvh Frida

  Frida 2017-10-30 20:11:58
  Svara
 • ahhh blir såså pepp på att se resultatet!!!!!!!

  Elsa 2017-10-30 20:08:06 http://elsaherlitz.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!