Personliga smycken som gör HELA looken!

Hurra, äntligen är mitt och Vanjas samarbete i gång! Vi ska nämligen göra ett långt samarbete med ett superroligt varumärke det kommande halvåret. Och det bästa av allt – det handlar om smycken! Både jag och Vanja känner ju oss totalt NAKNA utan händerna fulla av ringar, arm party över halva armen, halsband på lager och glittrade öron. Och därför är vi SÅ GLADA av att få vara Thomas Sabos ambassadörer!

Thomas Sabo har ju ett enormt utbud av smycken – och något som passar alla. Iof har ju jag och Vanja såklart flera likadana favoriter 🙂 Men vi har också valt flera olika smycken som passar våra stilar. För det finns verkligen något för alla.

En annan sak de har som gör att jag ÄLSKAR Thomas Sabo ännu mer är att man kan få göra sina personliga smycken. Och som ni vet ÄLSKAR ju både jag och Vanja att gå runt med våra slagord på oss. Så varför inte göra ett GRL PWR halsband? Eller..

.. Ett Make It Work-armband? SÅ FINT! Och världens bästa present! Man kan alltså gravera in valfri text och symboler på halsband, armband och ringar och så får man hem dem på bara 3-8 dagar. Så himla fin grej! Jag vill göra så många, ”Dream big”, ”Fuck it”, ”Just do it”!

För mig är smycken verkligen en viktig del av min stil. Jag tycker att smycken kan förändra en hel look! En vanlig stickad tröja och ett par jeans som i sig kanske är lite tråkigt blir SÅ mycket roligare med massa fina och personliga smycken. Varje dag har jag på min minst 2-3 ringar per hand, tre-fyra halsband runt halsen och alla hålen i öronen har såklart varsitt smycke, totalt åtta hål! Och jag förstår att jag kanske är lite extrem, hehe.. Men jag tycker verkligen att smycken lyfter en hel look, gör det mer personligt och som sagt har konsten att förvandla en enkel look till något mer speciellt 🙂

Jag gillar också att mixa guld och silver! Det tycker jag gör det ännu mer personligt och snyggt! Det ena halsbandet jag har på mig här, det kortare i guld är ett typsikt varje-dag-smycke. Det kommer jag sällan ta av mig! Det är någon form av lotusblomma i mitten av berlocken och den ser lite yogistyle ut så den ska jag ha för att påminna mig själv om hur viktigt det är för mig att yoga och meditera 🙂 En väldigt snygg påminnelse!

Om man inte vill ha MASSA ringer på händerna är det ju otroligt snyggt att ha en maffig ring – som den här. Hur fin?

Så här ser vi ut när vi sitter och jobbar bredvid varann på drömmis – så gulligt! 🙂

Vi har till och med fått en egen sida på Thomas Sabo där ALLA våra favoriter finns samlade 🙂 Så spana i den här och se om du hittar några egna favoriter! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hejjjj ?? vart är ditt läppstift ifrån som du har här?! Vet att du skrivit å försökt googla men hittar ej… är d Marc Jacobs eller är detta nåt annat? Perfekta färgen !

  Filippa 2017-11-01 21:42:34
  Svara
 • Men alltså ni två är ju bara för fina tillsammans! 😀 Och vilken bra podd den senaste var!!

  SandraEmilia 2017-11-01 19:00:30 http://sandraemilia.com/
  Svara
 • Grattis! Vad fina smycken och härlig färg på klockans urtavla. Synd bara att det är lite väl dyrt med Thomas Sabo.

  Heddan 2017-11-01 10:47:54
  Svara
  • Svar på Heddans kommentar.

   Visst är den fin, älskar färgkombon.. Ja men får passa på att önska sin i finpresent eller se till att unna sig själv vid tillfälle 🙂 Kram!!

   josefindahlberg 2017-11-01 23:32:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!