Massa bilder från våra underbara skönhetskvällar! (Livepoddis & beautytips)

Hej på er fina ni, som ni vet hostade jag och Vanja två superhärliga skönhetsevent förra veckan som hette Beauty Boulevard. Ena eventet var i i-Huset i Linköping och det andra i Kungens Kurvas Shoppingcenter i Stockholm. Och det var så roligt! Och nu tänkte vi att ni ska få följa med och se hur vi hade det.
Vi jobbade med helt underbara människor på båda ställerna och vi fick så fina mottaganden. Här är vi backstage i Linköping. Upplägget för kvällen var att vi på scenen skulle välkomna gästerna, bjussa på livepoddis och ge våra bästa beautytips. Så här sitter vi och laddar innan vi skulle upp och köra!


Här står vi i våra succéblusar och kör på! Vår tvillinghjärna hade slagit till, så vi lyckades matcha varandra rätt så bra utan att kolla med varandra innan. Jeans, boots och succéblusar är ju iofs alltid en strålande kombo tycker vi!

Kolla vad jag hittade i i-Husets JC-butik 🙂 Vanja!! Såklart tog man en selfie!

Båda köpcentrumena bjussade på en massa mysiga saker som besökarna kunde göra gratis. Ansiktsbehandlingar, sminkningar och manikyrer till exempel. Och chansen att testa nya grejer vilket vi uppmanade till i vår livepodd. VÅGA PROVA en ny färg på läpparna eller på håret – skönhet ska vara kul!

Såklart ställer vi upp på bild när en KILLE vill ta selfie med oss! (Eller ja, vi stället alltid upp!) Tydligen var det iof något salgs vad han hade gått in i men ändå, hehe. Vi blir alltid lika glada när någon vill ta en bild!!

Och det var SÅ KUL att vi fick träffa er – våra underbara poddeliner! Som den här härliga tjejen som åkt med sin syster ända från Ludvika (!!!) till Linköping för att komma på eventet. Så otroligt kul!! Vi kände oss så himla stolta att vi var värda en bilresa på drygt 7 timmar tur och retur… 🙂

Och här har vi flera poddislyssnare, Tanja och Josefine. HUR underbar duo – Josefine och Tanja…! Påminner om en annan duo på nåt sätt…

När vi minglat runt och testat massa härliga skönhetsprylar var det dags för livepoddis. Vi gjorde oss hemmastadda på scenen och drog igång. Poddisen utgick ifrån kvällens tema som var skönhet. Vi pratade dels om det här med att det ibland kan upplevas lite ”fult” att bry sig om sitt utseende och att tycka att det är roligt med stil och smink. Dumt, tycker vi – eftersom smink och stil ju bara är ytterligare ett sätt att uttrycka vem man är, leka med sig själv och sitt uttryck – och göra livet roligare och mer färgglatt. Vi båda älskar att testa nya grejer och hitta nya favoriter för att sätta glitterkant på vardagen.

Men något som är otroligt VIKTIGT att komma ihåg är att ingen succéblus eller fräsigt läppglans i världen kan få en att känna sig vacker utanpå – om man inte känner sig fin inuti. Så vi pratade även om vikten av att må bra på insidan, vara trygg i sig själv – och så kom vi in på det där med självkänsla och självförtroende. Hur vi mått tidigare, hur vi mår i dag och vilka trix vi tar till för att känna oss härliga – såväl själsligt som rent utseendemässigt. Blev en toppenpoddis tycker vi!

Så här såg vi ut innan vi gick upp och körde livepodd i Kungens Kurva Shoppingcenter!

Även där kramades vi såklart med de som kom på eventet. Så härliga tjejer som själva funderade på att starta en podd – kör bara kör säger vi! 🙂

Efter poddisen gick vi också loss på alla härliga behandlingar och tips man kunde få på eventen. Hos YSL kunde man gravera in bokstäver på deras vackra sminkförpackningar, och det var vi ju TVUNGNA att göra. Man älskar ju allt som går att göra personligt. Vi bestämde oss för att hitta varsitt läppstift och provade loss men SÅKLART fastnade vi båda för nyans nr 61, en nästan Barbie-aktig aprikosrosaorange som var SÅ fin på. Att gravera in något härligt på en flådig YSL-produkt fick bli ett av våra tips när vi avslutade eventet. Jag graverade in GIRL POWER och DREAM BIG på mitt etui. SÅ FINT!

 Vi delade även med oss av varsin favoritprodukt, Vanja tipsade om hennes senaste favorit från Lumene – Eyebrow Shaping Wax som hon nu i efterhand undrar hur hon ens kunnat leva utan innan! Och jag tipsade om en grej som jag upptäckte på eventet i I-huset, nämligen ett glitter som var så otroligt snyggt! Hittas här!  Så fint både till vardags och såklart på fest!!

Alltså vilka kvällar, så himla roligt! Och tack för våra MAGISKA blommor och härliga arbetskollegor dessa dagar. Och tack till alla som kom och hänga med oss. Vi ska se till att styra flera härliga event så vi kan hänga ännu mer! Glöm inte att slinka in i i-Huset eller i Kungens Kurva Shoppingcenter för att hitta era beautyfavroiter eller om ni behöver förnya höstgarderoben 😉 Ha en underbar kväll! Puss och kram från mig och Vanja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!